Dnevni horoskop za utorak 23. januar
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 23. januar

160views
advertising banner

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 23. januar

Dnevni horoskop za utorak 23. januar

Posao: Neki poslovi vezani za inostranstvo mogu da krenu u nekom boljem smjeru, što će vam donijeti veću finansijsku satisfakciju.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, opustite se i uživajte. Pred vama je izuzetno povoljan dan dobro za nova poznanstva, ali i uživanje u kontaktima sa prijateljima.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

 

 

Bik

Posao: Pokušajte da ne insistirate tvrdoglavo na svojim stavovima i tako ćete izbjeći nesuglasice i ozbiljnije nesporazume.

Ljubav: Opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu, bilo da organizujete neko porodično okupljanje bilo druženje sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Blizanci

Posao: Oblast marketinga je naglašena, pa ukoliko ste u toj branši treba da usmjerite svu snagu ka reklami, medijima i tržištu.

Ljubav: Lijepe i pozitivne okolnosti u sferi ljubavi valjalo bi da pokušate iskoristiti tokom ovog dana, prvenstveno iskrenim i emotivnim pristupom dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Moraćete da se prilagođavate novim promjenama i to od strane nekih eksternih saradnika.

Ljubav: Ne bi trebalo da potencirate besmislene rasprave i beskonačna prepucavanja, pokušajte da okrenete energiju na drugu stranu – na neke zajedničke aktivnosti koje će zaokupirati pažnju i vama i partneru.

Zdravlje: Stres, napetost, piše astroputnik.com

 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …