Paparazzo

Amar Gile zbog jedne stvari poludi, to je najteži momenat u njegovoj karijeri

521views

Amar Gile, osvojio je čitav region kada je pobijedio u „Zvezdama Granda“ i danas je jedan od najtraženijih pjevača na terenu, ali iako su mediji u nekoliko navrata pokušali da mu „napakuju“ razne natpise, karijeru nikada nije želio da gradi na skandalima.

-Novinari su me najviše vrijeđali. Pisali su o rijalitiju, o roditeljima, o udesima… ja sam samo ćutao i i vjerovatno su rekli „Vidi ovaj nije normalan“– ispričao je pjevač jednom prilikom.

amar gile na pocetku karijere

Gile ponosno tvrdi da mu je taktika ignorisanja uspjela, ali priznaje da su ga određeni natpisi zaboleli.

-Bude mi krivo, ali istrpim. Kažem sebi : „Pametan si Gile, ćuti, gradi karijeru kao pjevač, kao čovjek“ i toga se držim– iskren je bio Gile u emisiji „BN koktel“.

Amar Gile priznaje da ga neki naslovi u novinama zabole

9bf1a59a330c5b8399e5c072470bd2dd6c5ed160

Podsjetimo, nakon što je nedavno po drugi put postao otac, nekadašnji pobjednik „Zvezda Granda“ Amar Gile otkrio je da čeka treće dijete.

Vijest da je njegova ljepša polovina Minela ponovo u drugom stanju, pjevača je dočekala tokom boravka u Grand produkciji.

Upravo sam dobio vijest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najljepša vijest koju čovjek može da čuje- istakao je pjevač.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: K. Marković/Grand.online