Showbiz

Ana Sević mijenja Sanju Kužet u Zvezdama Granda

313views

Nekadašnja pjevačica i voditeljka Ana Sević zamijeniće Sanju Kužet u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

U razgovoru za Grand, Ana je istakla da Popovićev poziv nije mogla da odbije, ali i da ima malu dozu treme pred današnje snimanje.

-Osjećaj je divan, zaista kao da sam juče bila ovdje, a ne prije deset godina. Ovu scenu jako volim i osjećam se kao kod svoje kuće- istakla je na početku Ana, a zatim otkrila gdje je dočekao poziv Saše Popovića.

-To je bio poziv koji se ne odbija iako još uvijek nisam planirala da se vratim. Kada me je Saša pozvao i rekao kako stoje stvari, tu nije bilo dileme. Grand je moja kuća, sedam godina sam bila na ovoj sceni i kao voditelj i kao takmičar i mogu slobodno da kažem da je Grand moja kuća- rekla je Ana.

ana sević intervju

Ana Sević intervju o povratku u „Zvezde Granda“

S obzirom da je majka troje maloljetne djece, zanimalo nas je kako će uskladiti svoje obaveze sa snimanjima, ali i kako je njen suprug reagovao kada je čuo da će voditi „Zvezde Granda“.

-Suprug je bio oduševljen, baš onako emotivan jer voli da sam ja na sceni i u medijima. On zna koliko ja volim scenu i koliko sam na svoj posao gledala kao na zadovljstvo. Zna da će meni to značiti, a nas dvoje smo pravi tim, tako da se lijepo kombinujemo, to će se super uklopiti da nikome ništa ne fali. Poslije snimanja nastavljamo sve po starom- objasnila je Ana.

ana sević intervju

Kako je zbog djece napravila dužu pjevačku pauzu, zanimalo nas je i da li će se uskoro vratiti na scenu i sa nekim novim singlom.

-Ajmo jedno po jedno (smijeh). Ne možemo sada sve! Pa, evo kao što je ovo bilo potpuno neočekivano, u stvari, ja uvijek puštam da se moj život odvija onako kako on želi. Nikada ništa ne planiram. Da mi je neko prije dva mjeseca rekao da ću danas biti ovdje ja bih rekla da nema šanse. Stvarno to nisam planirala, ali neka bude tako i sa muzikom- rekla je Ana.

Na pitanje da li je tačno da njen angažman u „Zvezdama Granda“ košta 5. 000 eura kao što se pisalo, Ana je odgovorila:

-Ne bih ulazila ni u čiji novčanik, ne bih to komentarisala.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A./Grand.online