Showbiz

Angelina je jednim potezom htjela spasiti brak a onda je sve krenulo naopako

748views

Razvod Angeline Jolie i Brada Pitta još uvijek privlači pažnju svjetskih medija. Iako su glavni akteri do sada rijetko govorili o svom bračnom brodolom, godinu dana nakon što su svijetu obznanili da se razvode Angelina je otkrila i čime je pokušavala spasiti svoj odnos s Bradom.

Jolie je sada u intervjuu za The Hollywood Reporter priznala da je pokušavala spasiti odnos s glumcem na različite načine, te da je bila sigurna kako će uspjeti. Jolie je smatrala da će zajednički rad na filmu riješiti sve probleme koje su imali u braku.

Upravo je zato 2015. napisala scenarij i režirala dramu ‘Uz more’ u kojoj su njih dvoje imali glavne uloge. Ovo ostvarenje bazirano je na njihovim bračnim problemima.

– Upoznali smo se na poslu i zaista nam je išlo dobro. Željela sam da napravimo nešto ozbiljno. Mislila sam da bi to bio odličan način komunikacije. Ipak bilo nam je teško zbog problema koji su se nagomilavali, a koji nemaju veze s filmom – objasnila je.

Uprkos tome što nisu uspjeli u namjeri da sačuvaju brak, Angelina tvrdi da je saradnja na spomenutom projektu bila dobra stvar.

Priznala je i da je taj korak unio samo još veće nemire u njihov odnos koji je na kraju završio razvodom. “Film nije uspio riješiti naše probleme, ali smo ipak nešto bolje komunicirali i rekli smo jedno dugom što smo trebali reći”, otkrila je Jolie i zaključila kako je danas sretna što je film na kraju i snimljen.

Jolie se u Pitta zaljubila 2005. na setu filma ‘Gospodin i gospođa Smith’.