Showbiz

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Htio sam da se ubijem kada su mojoj ženi rekli…

1.7kviews

Milić Vukašinović (67) bio je na korak od samoubistva! „Doktor za Rock’n’Roll“ u potresnoj ispovijesti otkriva da je prije četiri godine, kada je njegova supruga Suzana (43) drugi put izgubila bebu, planirao da digne ruku na sebe.

Prvi pobačaj prihvatio je kao neminovnost, a drugi ga je dotukao kad mu je ljekar, poslije devet nedjelja Suzanine trudnoće, rekao da je plod mrtav.

– Zajednički život započeli smo iz ljubavi, koja je ista kao i prvog dana. Prolazili smo kroz razne probleme i iskušenja i uvijek smo to nekako rješavali mirno. Poslije ponora s alkoholom, iz kog me je spasila, druga slabost je bila gubitak bebe. Suzana je izgubila dvije bebe za šest godina naše zajednice. Prvu dok sam boravio u „Velikom bratu“, a drugu godinu dana nakon toga. Prvi put nisam ni znao da je trudna jer sam bio u rijalitiju. Ni ona nije imala pojma da je u drugom stanju. Saznala je tek kad je prokrvarila. To je bio opšti haos, ali prošlo je… – priča Milić s knedlom u grlu.

Poslije godinu dana, Suzana je ponovo zatrudnjela.

– Kad smo se vratili s mora, opet je ostala u drugom stanju. U početku je sve bilo u redu. Gledali smo plod na ekranu, vidjeli smo čak i srce. Doktori su mi govorili: „Bravo, tata“. Ali ta sreća nije dugo trajala – rekao je roker i na trenutak zastao, a zatim počeo da plače:

– Na posljednjoj kontroli doktor nam je rekao da je srce prestalo da kuca. Suzana je odmah otišla na kiretažu, a ja sam doživio šok. Ma, htio sam da se ubijem! To sam ozbiljno razmišljao! Znate, kad se nedjeljama nadate nečemu, život prilagođavate novim lijepim stvarima i samo vam se u jednom momentu iznenada sruši cijeli svijet. Ipak sam odustao od te sulude ideje. Bio sam potreban Suzani. Njoj je bilo najteže, trebalo je sve to podnijeti. A ona je herojski sve prevazišla. Tada je i ona malo psihički pala. Dugo nam je trebalo da se oporavimo od toga, ako smo se uopšte oporavili od toga, kazao je Vukašinović za Kurir.

Izvor: kurir.rs