Showbiz

Armin Bijedić objavio spot za pjesmu “Snjegovi”

1.1kviews
advertising banner

Pjevač Armin Bijedić je na svom kanalu na Youtubeu objavio spot za dugoočekivanu kompoziciju “Snjegovi”, koju potpisuje Amil Lojo.

Ovaj videozapis je djelo produkcije Area 7 Entertainment, koja je u posljednje vrijeme zadužena za ekranizaciju pjesama brojnih poznatih imena narodne i zabavne muzike. U spotu koji je pet dana sniman na Jahorini, Bjelašnici, u Zenici i Srpcu, pored Armina Bijedića pojavljuju se manekenka Tijana Gatarić, te Sanjin Kovačević, Laura Petrović i Ahmed Čajlaković. Sve je snimljeno pod rediteljskom palicom Jasmina Pivića, dok je za kameru i montažu bio zadužen Dino Šehić. Za šminku i frizuru angažiran je Emrah Skeledžija, kao i Eldin Hodžić, vlasnik frizerskog salona Fashion u Sarajevu.

– Konačno je došlo vrijeme da predstavim pjesmu koju je genijalno uradio moj prijatelj i saradnik Amil Lojo. Snimanje spota je trajalo 5 dana, a na njemu je radilo ukupno osamnaest ljudi. Za ovu pjesmu dobio sam pohvale publike, ali i kolega i sigurno je da će ona zaživiti na pravi način nakon spota. Ekipa predvođena Jasminom Pivićem uradila je pravi posao i nastavit ćemo saradnju u budućnosti. Ovaj spot na najbolji način najavit će moju turneju po Americi, na kojoj će mi gost biti Elmedin Kadrispahić Eka, kaže Armin Bijedić.

Izvor: oslobodjenje.ba