Narednih nekoliko nedelja spremite se za potpuni haos- kako emocionalni, tako i fizički.

Emocionalne bure i otkrivene tajne obeležiće oktobar, kaže poznata astrološkinja Rouz Smit. Ona upozorava da će oktobarski „ružičasti“ pun Mesec naterati ljude da „postupaju pre nego što razmisle“.

Znaci na koje utiče pun Mesec

Očekuje se da će pun Mesec u Ovnu u ponedeljak pojačati naše emocije. A bura osećanja će trajati veći deo meseca – pre nego što se pojača 25. oktobra, kada će delimično pomračenje Sunca doneti period novih početaka.

Pun Mesec u Ovnu donosi drsko, rizično ponašanje i stavlja fokus na naizgled beznačajne probleme. Smit upozorava da će ljudi verovatno odati tajne nakon „ružičastog Meseca“ u ponedeljak.

-Budite oprezni u ovom trenutku sa svojim tajnama… Emocionalni naboj ovog punog Meseca mogao bi da dovede do otkrivanja naših najskrivenijih tajni i želja – ljudima koje ne želimo da znaju te stvari– rekla je.

Takođe je upozorila da bi energija punog Meseca mogla dovesti do gadnih svađa u odnosima – posebno Ribama i Škorpijama. Rak, Vaga i Jarac će takođe biti snažno pogođeni „ružičastim Mesecom“.

Smit predlaže da ovi znaci u toku nedelje rade na završetku malih poslova umesto da započinju velike nove projekte „koje znaju da neće završiti“.

– Dobro je vreme da se fokusirate na unutrašnji rad, meditirajte, radite na rešavanju malih problema u sebi- rekla je ona.

Pomračenje 25. oktobra menja sve

Pomračenje 25. oktobra donosi novu energiju, posebno znakovima Biku, Lavi, Škorpiji i Vodoliji.

Osećanja koja izaziva mogu trajati šest meseci, upozorila je ona.

-Pomračenje je uvek kao pun Mesec, ali na steroidima, tako da postoji pojačana energija, a često se manifestuje u fizičkom domenu. Tako da se konkretne stvari mogu desiti, posebno one koje uključuju nove početke- rekla je ona,a prenosi Zadovoljna.rs.

– To je početak novog ciklusa. Pošto je Škorpija vodeni znak, važno je da posebno vodite računa o svojim emocijama jer će to imati logične posledice na vaše postupke. Prigušite svoja osećanja izražavajući se na jasan način– savetuje Smit.

-Verovatno je dobro vreme da očistite svoju garderobu ili promenite ishranu– zaključuje Rouz Smit za Daily Mail.