Horoskop

Bikovi romantični, Rakovi ne opraštaju: Otkrivamo kakvi su horoskopski znakovi kao muževi

930views
Svi teže ka idealnom partneru, i pre nego što uplove u bračne vode mnoge devojke trude se da što bolje i na sve moguće načine upoznaju svog parntnera. Ipak, pored brojnih kvaliteta, osobina i navika, nije loše ni baciti pogled na njegovu natalnu kartu i saznati šta zvezde kažu. 

U nastavku teksta pogledajte kako se svaki horoskopski znak ponaša kao bračni partner.

woman-g6e36ea496_1920.jpg

Ovan

Muškarci rođeni u ovom znaku su vođe, što znači da vole biti glavni bez obzira nalaze li se na radnom mestu, u društvu ili u braku. Ipak, kao muževi, šefovi Ovnovi su i predani i strastveni. Osim toga, hrabri su i iskreni, ali od njih ne očekujte previše komplimenata. To ne znači da vas ne vole, samo im ponekad zafali pravih reči.

U svakom slučaju, brak sa energičnim Ovnovima neće biti dosadan jer vole da isprobavaju nove stvari, a najdraži partner kada treba isprobati nešto novo su im upravo supruge.

Bik

Bikovi su odani i pouzdani muževi. U životu traže stabilnost u svim aspektima pa tako i u braku. Uz to, Bikovi su romantični, pažljivi, ali i promišljeni pa će uvek dva puta razmisliti pre nego nešto kažu.

Sa Bikovima tokom razgovora budite strpljivi. A kada oni jednom nešto isplaniraju, imajte na umu da ćete te planove teško promeniti.

Blizanci

Postoje dve strane muževa Blizanaca, u skladu s njihovim znakom. Sa jedne strane se radi o zabavnim supruzima sa kojima je lako razgovarati, a sa druge strane znaju biti jako nepredvidive osobe koje se teško vezuju

Međutim, jednom kada se vežu, biće verni partneri, deliće vam komplimente i pokazivati naklonost.

couple-gbc119c212_1920.jpg

Rak

Rakovi su poznati kao osećajne osobe. Dakle, ako završite u braku s Rakom, možete biti sigurni da će vas tretirati kao kraljicu. Neće zaboravljati vaš rođendan, godišnjice i druge važne datume.

Budući da su Rakovi mekog srca, morate da pazite da im ne povredite osećanja jer to ne opraštaju tako lako.

Lav

Hrabri i odvažni Lav žestoko će štititi svoje voljene i ohrabrivati ga u ostvarenju njiihovih snova. Zaigrani i zabavni Lavovi traže partnerku sa kojom mogu deliti oduševljenje, a osim toga žude za pažnjom i ne vole da ih ignorišu.

Lavu samo odajte priznanje da je dobar suprug i voleće vas svim srcem te će to zaista i postati.

Devica

Devica je marljiv životni partner koji će slediti svoje ambicije, ali će uvek imati i dovoljno vremena za svoje najmilije. Zbog težnje ka savršenstvu, muževi Device mogu biti malo nezgodni kada nije sve po njihovom. Sve to postaje manje bitno pored činjenice da jednom kada vas zavole, ovi muškarci će znati da vam to pokažu na najslađe moguće načine.

Vaga

Mirne Vage ne vole sukobe i jako su romantične. Ako se udate za Vagu, očekujte gomilu slatkih iznenađenja i poklona. Dobra stvar je i da Vage imaju osećaj za stil, pa im neće biti problem da vam prave društvo čak i u šopingu.

couple-g4e2a809f5_1920.jpg

Škorpija

Iako Škorpije često etiketiraju kao mračne i tajanstvene muškarce, iza svoje pomalo zagonente spoljašnosti oni su strastveni i odani partneri. Umeju da skrivaju svoje emocije, ali ukoliko izgradite odnos pun poverenja, videćete da se zapravo radi o jako romantičnim partnerima koji će se u potpunosti posvetiti vašem braku.

Strelac

Strelčevi su impulsivni, ali daju sve od sabe da im brak ne bude dosadan. Uvek su spremni da začine stvari kada situacija postane monotona, a posebno cene partnerku koja im daje slobodu.

Oni vole svoju nezavisnost, tako da ako ste u potrazi za jednom takvom osobom, ciljajte na one rođene u ovom znaku.

Jarac

Jarčevima je veoma važan skladan i stabilan porodičan život. Da bi to postigli, na prvo mesto će staviti svoju voljenu i brinuti se da svi budu srećni i zadovoljni.

Muškarci rođeni u ovom znaku jako ozbiljno shvataju ulogu glave u porodici i imaju snažan osećaj odgovornosti. Ako se udate za Jarca, dobićete zaštitnički nastrojenog i pouzdanog supruga koji uvek želi samo najbolje za svoju porodicu.

couple-gead0c7f29_1920.jpg

Vodolija

Muževi Vodolije puni su strpljenja i uvek će vas ceniti. Uvek su puni ideja, projekata i planova među kojima su i kako usrećiti svoju suprugu. I tokom svađa Vodolije ostaju smirene i ponašaju se razumno.

Velikodušni su i strastveni kada je u pitanju menjanje sveta na bolje,prenosi Zadovoljna.rs.

Ribe

U Ribe je lako zaljubiti se jer su prava gospoda. Radi se o muškarcima koji su najemotivniji od svih znakova, a kada vas zavole biće predani partneri.

Iako sramežljivi u javnosti, muškarci rođeni u ovom znaku itekako znaju da pokažu svojoj ženi koliko je obožavaju. Ribe su i kreativni sanjari koji stalno razmišljaju što bi još mogli da urade za svoju porodicu.

Foto: Pixabay /Zadovoljna.rs