Showbiz

BOMBA NA SCENI: Izgleda kao djevojčica, a majka je troje djece!

1kviews

Ana Vlajić iz Lazarevca vratila se na scenu “Zvezda Granda” i predstavila se pjesmama “Molila sam anđele” Ane Stanić i “Stoperka” Goce Tržan.

Nakon prve pjesme dobila je tri glasa, a poslije druge samo četiri. Lijepa takmičarka izgledala je seksi i provokativno na sceni u crnom kožnom kompletu.

“Ja pretpostavljam da si se od 10. septembra oblačila da si se zapertrala. Stajling ti je odličan, a pjevanje kao prošle godine”, rekao je Lukas.

“Jako si zgodna. Igledaš kao djevojčica, a majka si troje djece. Meni pjevanje nije bilo dobro. Znam te od prošle sezone i znam da radiš dobar posao. Veliki si potencijal i treba da snimaš i da radiš ovaj posao”, rekla je Jelena, a onda upitala Lukasa zašto je stavio ogradu i kanap između njenog i njegovog stola.

“Ogradio sam prvu ligu od druge”, rekao je folker, a potom su odmjerili snage u preskakanju konopca što možete pogledati OVDJE. 

“Ana ti i tvoj muž ste savršen par”, rekao je Lukas, a diva je dodala da bi mogli da snime duet. Marija Šerifović se složila sa Jelenom da Ani nešto nedostaje i da mora da poradi na pjevanju. Viki je nastup ocijenila kao korektan, dok Ana Bekuta vjeruje da sve može bolje. Bosanac smatra da Anin muž Darko bolje pjeva od nje i da bi ona trebalo da odustane od takmičenja i pjeva u kafićima. Međutim, produkcijski žiri se nije složio jer smatra da takmičarka može da uspije u ovom poslu i glasao da prođe u baraž.

Izvor:Grand online