Horoskop

Dnevni horoskop za 14. 1. 2018.

1.3kviews

Ovan

Bilo bi dobro da se danas posvetite poslu. Budite uporni i ne odlažite obaveze. Bitno je da se organizujete bolje.

Bik

Moguć je kraći put. Ipak, ove nedjelje biste mogli da napravite plan rada za dalje. Organizacija je na prvom mjestu. Napravite podsjetnik da ne biste nešto zaboravili.

Blizanci

Bilo bi dobro da više da štedite. Najbolje bi bilo da se ne nervirate oko novca, nego da platite ono što je bitnije. Strastveni ste.

Rak

Posvetite malo više pažnje drugim ljudima, nemojte stalno da stavljate sebe na prvo mjesto. Danas je dobar dan da odradite stvari koje niste stigli da uradite tokom nedjelje. Očekujte pomoć od drugih ljudi.

Lav

Danas će Vam dosta stvari ići sporije nego inače na poslu. Mogući su problemi sa leđima. Budite prijatni prema bliskim ljudima iako te napeti.

Djevica

Posvetite se partneru. Mogli biste da se bavite nekim hobijem. Nađite vrijeme da se opustite, ne opterećujte se previše poslom.

Vaga

Posvetite se porodici. Gledajte da odradite sve poslove vezane za kuću, platite račune na vrijeme. Nemojte da odlažete obaveze koje imate za neki drugi dan, budite odgovorni.

Škorpija

Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Potrudite se da se usmerite na drage ljude, pravite nove kontakte. Moguć je kraći put danas.

Strijelac

Očekivan je priliv novca. Usmjerite se na zdraviju ishranu, ako je ikako moguće. Imaćete neke račune koje treba da platite, odradite to danas.

Jarac

Napeti ste. Opterećuju Vas neki nezavršeni poslovi. Pokušajte da riješite problem po problem, samo budite temeljni.

Vodolija

Pomalo ste iscrpljeni. Ne odlažite ono što mora da se odradi. Danas je dan za završavanje obaveza. Mogući su problemi sa leđima.

Ribe

Nađite vremena da se vidite sa starim prijateljima. Nađite balans između privatnog i poslovnog života. Ubrzajte se na poslu, jer danas niko neće biti tolerantan za kašnjenje.

Izvor:mondo.rs