Showbiz

Bosanac ISKRENO o Šabanu Šauliću i Jeleni Karleuši

71views

Dragan Stojković Bosanac prokomentarisao je smrt kralja narodne muzike Šabana Šaulića, odlazak na vječni počinak majke Jelene Karleuše, Divne Karleuše, ali i progovorio o autoritetu Saše Popovića u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, čiji je član žirija.

Bosanca je potresla smrt kralja narodne muzike, ali isto tako mu je i previše pitanja postavljeno na pomenutu temu, pa je riješio da to bude za njega od sada zatvorena tema, piše “Svet“.

“Da vam kažem iskreno, ja o Šabanovoj smrti više ne mogu i ne želim da pričam. Stvarno me razumite. Sve što je bilo vidjeli ste, vidjeli ste i kako sam primio tu vijest i koliko mi je teško. Zbog svega toga ja više to ne želim da komentarišem. I nije u redu da me išta više pitate”, rekao je Bosanac.

Njih dvojica jedno vrijeme nisu komunicirali, a Dragan je otkrio da to i nije bilo baš tako, jer su oni “gospoda”.

“Ma to su gluposti i izmišljotine, ma kakvi… Mi smo gospoda, nama to nikad nije priličilo, sve je to prenapumpano zbog emisija”, izjavio je Bosanac.

Što se tiče koleginice Jelene Karleuše, Bosanac smatra da nju ništa ne može da poljulja.

“Jelena je profesionalac u svom poslu, tako da se ponaša kao i uvijek, a tako i treba. Privatni život ne treba da utiče na posao. Ne brinite vi za nju, ona stoji čvrsto na zemlji, ne može nju ništa da poljulja”, reko je on.

S obzirom na autoritet koji direktor Granda ima u muzičkom takmičenju, sve je zanimalo kako se Bosanac nosi sa “naredbama” koje dobija u emisiji.

“Meni Popović ne može da naredi ništa, niti on to pokušava. Tamo svako od nas ima pravo da radi šta želi, pa zato smo i tamo”, rekao je Stojković.

Na pitanje o dijeti Ane Bekute i mršavljenju, kojim se “zabavlja” u posljednje vrijeme, priznao je da njegova koleginica jede samo salate.

“Ne znam da li je Ana smršala, ne zagledam je, ali stalno se bori sa nekim salatama, ništa konkretno ne jede”, odgovorio je Bosanac.