Showbiz

Bosanac zapalio na AMERIČKU TURNEJU, supruga mu od poklona TRAŽILA SAMO JEDNO (VIDEO)

746views
Pauzu između snimanja muzičkog takmičenja ‘’Zvezde Granda’’ Dragan Stojković Bosanac provešće na velikog američkoj turneji sa ćerkom Džidžom i nekadašnjim učesnikom ovog formata Sanelom Smolom.

Producent ne krije sreću što će konačno stati pred našu publiku u obećanoj zemlji te je pred kamerama Grand Online portala otkrio detalje putovanja i zakazanih nastupa.

bosanac (4)_ok.jpg

– Imamo devet koncerata ja idem lagodno sa velikim zadovoljstvom jer tamo gde ja nastupam traže se isključivo sevdalinke, pored moderne muzike. Tamo raja zna sve ono što ja sviram i ja jedva čekam- rekao je kompozitor za naš portal.

Verujemo da za vrsnog muzičara poput njega muzičke probe nisu potrebne ali nas je zanimalo da je sa ćerkom uvežbao repertoar koji će izvoditi.

dzidza (30)_ok.jpg

– Da budem iskren vežbaćemo na turneji (smeh). Ona peva svoj program i nešto malo od tih sevdalinki, Hanku Paldum i tako dalje. Ali, svako treba da peva svoj deo programa koji neće smetati onom drugom. Smolo isto peva pola pola a Džidža ide po toj pop varijanti, biće za svakog po nešto– otkrio je Bosanac.

A da li će pored tolikog broja nastupa uspeti da odmori i uživa u turističkim sadržajima ove zemlje, producent kaže:

bosanac (23).JPG

– Planiram i na leto da idem, pa šta ja znam nije to neki odmor. Radi se petak, subota a ja sam od retkih koji je dogovorio i nedelju jer je veliko interesovanje. Njima je sve ”To je tu 300 kilometara”, a moje godine su više za odmor nego za obližanje- iskren je muzičar.

Za kraj nam je otkrio i to koji poklon supruga Dunja svaki put poruči sa putovanja, i odgovor će vas iznenaditi.

– Traži samo da se vratim živ i zdrav, kako ona kaže(smeh)- zaključuje Dragan.

Izvor: Grand online