Showbiz

BRAK SA 18 GODINA MLAĐOM TRAJAO JE SAMO 5 MJESECI: Turbulentan ljubavni život pjevača!

1kviews
Emotivni život hrvatskog pjevača Borisa Novkovića više je nego zanimljiv. Pet velikih ljubavi o kojima se može film napisati, a svaka priča je specifična sama po sebi.

Boris je prvo bio u braku sa glumicom Bojanom Gregorić Vejzović.

Ona je tada bila profesionalna balerina i imala je 20 godina, a pet godina stariji Boris publiku je uveliko osvajao hitom “Kuda idu izgubljene djevojke”. Razveli su se 1997. godine, nakon pet godina braka.

Poslije Bojane zavoleo je Luciju Matić. Kad je na promociji svog albuma “Direkt” upoznao novinarku Luciju, Boris se zaljubio na prvi pogled.

Vjenčali su se 2003. godine i dobili dvojicu sinova, Noa i Bonoa. U braku su bili devet godina, a u vezi 12.

Drugi brak se raspao jer se Boris zaljubio u slikarku Ivu Višošević, s kojom je raskinuo nakon tri i po godine veze i nikada je nije odveo pred oltar.

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

Boris je potom u avgustu 2016. oženio 18 godina mlađu Ines Katić. Razveli su se poslije samo pet mjeseci braka.

“Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Vjerovaću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara. Ines, hvala”, napisao je on tada na Fejsbuku.

Boris je sada u vezi sa balerinom i defektologom Anom Hanić. U vezi uživaju već nekoliko mjeseci, a na pjevačevom Instagramu još uvijek nemaju zajedničkih fotografija.

Burj Khalifa , s vrha najvise zgrade na svijetu pa na novi singl za koji dan 🙂

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

Izvor:kurir.rs