Horoskop

Dnevni horoskop za 1. 2. 2018.

761views

Ovan

Danas želite da se posvetite zabavi i uživanju u društvu prijatelja. Prijaju Vam kontakti sa drugim ljudima. Ipak, imate dosta obaveza na poslu, pa ne zapostavljajte sve to zbog drugih ljudi.

Bik

Nemojte da zanemarite flert, kontakte sa novim ljudima. Danas je dan za zaljubljivanje. Priđite osobi koja Vam se odavno dopada. Očekuju Vas prijatna iznenađenja na poslu. Odlična je saradnja sa kolegama.

Blizanci

Želite da napravite pauzu na poslu. Pod pritiskom ste. Imate utisak da svi očekuju previše od Vas. Prijaće Vam boravak kod kuće, na sigurnom, tu ćete napuniti baterije.

Rak

Prilično ste aktivni, ne želite više da samo sjedite, već želite da se nešto stalno dešava. Prijala bi Vam zabava, izlazak ili putovanje, svejedno je. Moguć je pad imuniteta.

Lav

Danas je idealan dan za šoping i trošenje novca. Opustite se i kupite sebi neke stvari koje odavno želite. Ako ste zaljubljeni, danas uživate u vezi. Ako niste u vezi, idite do grada i možda upoznate nekog zabavnog.

Djevica

Nemojte sebe da silite da radite neke nove projekte, nove stvari na poslu, ako mislite da to neće imati uspjeha. Ne mora svačiji savjet biti dobar savjet. Slušajte sebe. Kreativni ste i imate želju za napretkom, ali potrebna Vam je podrška od strane kolega.

Vaga

Neka nova osoba koja je ušla skoro u Vaš život Vam se jako dopada i sretni ste zbog toga. Dobijate komplimente sa svih strana. Budite realniji i organizujte se bolje, tako ćete izbeći svaki problem.

Škorpija

Prijatelji će Vas zvati na mjesta za zabavu, ne odbijajte to. Prijaće Vam rasterećenje. U posljednje vreme Vam je posao na prvom mjestu, a to nije baš idealno. Pod stresom ste.

Strijelac

Moguć je priliv novca. Igre na sreću mogu biti dobra opcija. Ako Vam neko ponudi neki honorarni posao, ne odbijajte ga jer se rijetko događaju takve prilike. Isključite telefon popodne i nemojte toliko da brinete o poslu.

Jarac

Previše vas brinu finansije. S jedne strane želite da štedite, a sa druge strane biste da danas potrošite sve što imate. Nesigurni ste u svoje mogućnsti i zato danas možete da imate problem sa autoritetom.

Vodolija

Umorni ste i napeti zbog posla. Ne nervirajte se previše, nego nađite vrijeme da popričate sa prijateljima o problemima koji Vas muče. Niste dobre volje i ne želite da činite usluge drugim ljudima.

Ribe

Danas ste jako napeti. Niste spremni da kažete drugima šta Vam smeta. Tako samo povećavate problem. Posavjetujte se sa partnerom ili nekom bliskom osobom šta bi bilo najbolje da uradite da biste poboljšali odnos sa kolegama.

Izvor:mondo.rs