Nightlife

Čarobna noć u Sava centru uz ADILA MAKSUTOVIĆA!

1.3kviews

Prvi solistički koncert Adila Maksutovića, održan u prepunoj dvorani „Sava“ centra, obilježile su vrsne interpretacije ovog pjevača, ali i prisustvo velikog broja njegovih kolega, koje su pokazale koliko ga cijene.

U pjesmama „Laku noć“, „Hitno“, „Od usana do stopala“ i mnogim drugim, uživali su, između ostalih, i Slađa Alegro, koja je bila i specijalna gošća, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem, Ilda Šaulić, Marija Šerifović, Melina Džinović, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa ćerkom Zlatom, Marina Visković, Dajana Paunović, Nadica Ademov, Saša Vidić, Vesna Dedić, Mina Kostić sa bivšim partnerom Igorom i njihovom kćerkom… Svima njima se pjevač, koga je bodrila i supruga Ana sa njihovim sinom, zahvalio na povjerenju, poklonivši im stare pjesme u novim aranžmanima.

– Unapred se izvinjavam za eventualne greške, ovo je ipak moj prvi koncert. Sa mnom nastupaju i muzičari iz Istanbula, kao i moj bend, tačnija moja braća, koja me uvek prate – rekao je pjevač na početku večeri, a onda zapjevao dok ga je publika horski pratila, i zakazao novo druženje na istom mestu za 23. novembar.

Izvor: Grand online