Horoskop

Dnevni horoskop za 20. 11. 2017.

829views

Ovan
Mogući su neki problemi vezani za posao. Možda prekid saradnje sa nekom važnom osobom. Ne prenosite nervozu na partnera. Moguć problem sa spavanjem.

Bik
Dobro se osjećate danas, pozitivni ste. Posvetite više vremena partneru. Slobodni, vrijeme je za izlaske, ne odbijajte poziv za to. Izbjegavajte tešku hranu, može da Vam smeta.

Blizanci
Izdvojite više vremena za prijatelje. Usporite malo. Ne pravite sebi tenziju zbog previše posla. Sigurni ste u sebe, priđite osobi koja Vam se dopada. Zauzeti, danas nema razloga za brigu. Uživajte.

Rak
Neka rješenja problema koja čekate odavno možete sada dobiti. Imajte strpljenja na poslu za druge. Moguć je kraći put, ali bi bilo pametno da ne gubite vreme ako ne mislite da to ima svrhu.

Lav
Priliv novca je očekivan i bićete jako zadovoljni uspjehom koji ćete ostvariti. Emotivno ste stabilni i uživate. Ako ste slobodni, pokušajte da ne nalazite manu svakoj osobi kojoj se dopadate.

Djevica
Prilično ste napeti danas. Ne želite da se družite, ne želite da viđate druge. Ostanite kod kuće i provedite vreme sa porodicom. Posao Vas opterećuje previše danas.

Vaga
Dopada vam se osoba koja ne živi u Vašem gradu. Smislite način kako da dođete do nje. Zauzeti, dobar je dan za kraći put sa partnerom. Ovog ponedjeljka bi trebalo da napravite plan rada za naredni period.

Škorpija
Trebalo bi da se bavite sportom. Morate biti aktivni. Posao Vas previše iscrpljuje, ali to ne znači da nemate vremena za izlaska, a ako imate partnera, provedite vrijeme sa dragom osobom.

Strijelac
Energični ste i sjajno se osjećate. Dajte maksimum sebe na poslu. Danas idite na neko mjesto gde možete da se opustite.

Jarac
Napeti ste zbog novčane situacije. Danas je dan za štednju. Kod zauzetih promjena nema, ali ako ste slobodni, moguća zanimljiva avanturu.

Vodolija
Pravite kompromis sa partnerom. Postavite se kao prijatelj. Dobro se osjećate. Potrudite se da se ne raspravljate sa kolegama. Danas je dan za mir i staloženost.

Ribe
Posao Vam je danas na prvom mjestu. Ipak, ne zapostavljate svoje zdravlje. Moguć problem sa sa cirkulacijom.

Izvor: mondo.rs