Lifestyle

ČESTITAMO! Amar Gile po treći put postaje otac

330views

Jedan od najpopularnijih pjevača u regionu Amar Gile Jašarspahić i njegova partnerka Mirela prošle godine dobili su sina, a sada je otkrio da čekaju drugo dijete.

Vijest ga je dočekala upravo u Grand produkciji, a ekskluzivno pred kamerama Grand.online portala podijelio je prve impresije.

-Upravo sam dobio vijest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najljepša vijest koju čovjek može da čuje- sa osmjehom je rekao Gile za Grand.

Amar Gile čeka treće dete, pjevač otkrio sve pred Grandovim kamerama

amar gile čeka treće dete

Pjevač već ima osmogodišnjeg sina Darisa iz prvog braka i jednogodišnjeg nasljednika Zlatana sa sadašnjom partnerkom Minelom, a kako kaže, sa nestrpljenjem čeka dolazak još jednog člana porodice.

-Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice (smijeh). Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Vjerujte, ovo je najljepša vijest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo- priznao je pjevač za Grand.

Na pitanje kako se on i supruga Minela snalaze u roditeljskoj ulozi Gile je pred našim kamerama sa osmjehom progovorio o najslađim mukama.

-Sa Zlatanom još deveramo što se kaže, budi nas ujutru, kao i svako dijete. Sad dolazi novo tako da mislim da neću imati vremena, još najmanje tri godine, za spavanje. Ipak, djeca su djeca! Imamo pomoć i Mireline i moje majke, žene se baš trude. Kad god Mirela i ja trebamo negdje da odemo nasamo one su tu da čuvaju djecu. Ovih putem bih pozdravio i poljubio nane, hvala im što su uvijek na našoj strani- istakao je za naš portal.

amar gile čeka treće dete

Amar Gile otkrio da će supruzi prepustiti odabir imena za dijete

Gile je otkrio koliko ga raduje dolazak još jednog djeteta, kao i da će sada, nakon dva sina, supruzi prepustiti da odabere ime za prinovu.

-Dolazak trećeg djeteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno htio, ali ne znam da li ću ja i sada birati pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira- poručio je za Grand.

Cijeli razgovor sa Amar Giletom o dolasku trećeg djeteta poslušajte u videu ispod …

 

Podsjetimo, Amar Gile je nedavno pred Grandovim kamerama otkrio da planira da organzuje svadbeno veselje i na taj način ozvaniči svoju ljubav sa Minelom.

-Želim da mi Sofra svira na svadbi, bez njega neću da se ženim. Volio bih da mi pjeva Saša Matić! Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak- otkrio je pjevač.

9bf1a59a330c5b8399e5c072470bd2dd6c5ed160
Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović/ A. Dačić