Paparazzo

Nastavlja se “Džinović saga” – Haris pet sati davao izjavu u policiji

217views
Pjevač Haris Džinović pet sati je davao izjavu u policijskoj stanici povodom napada bivše žene Meline Džinović, koja je upala u vilu na Senjaku, elitnom dijelu Beograda, i nije željela da je napusti.
Iz policijske stanice izašao je sa sinom Kanom koji je sve vrijeme bio uz oca i advokata. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.
– Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuhala kafu i sjela i očigledno nije imala namjeru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla “svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi” na šta sam joj ja rekao “ako sud kaže da je tvoja” – kaže Haris.
– Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namjera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom na drugu lokaciju, ponovo zahtijevao da izađe, a pošto nije htjela, pozvao sam advokata, koji me je posavjetovao da pozovem policiju, što sam i uradio – navodi on.
Kada je patrola došla na mjesto događaja, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.
– Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mjesta. Također, iako imam dozvolu za pištolj, ja sam ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju – kaže popularni pevač za Kurir.
Kako navodi Telegraf.rs njima je izrečena mjera zabrane prilaska jedno drugom.