Paparazzo

Da li je ovo najbolja osveta prevarene djevojke za koju ste čuli (VIDEO)

498views
advertising banner

NA X-U se pojavila snimka djevojke koja je ispričala viralnu priču o osveti jedne djevojke iz Srbije koja je svom dečku, koji ju je varao, za rođendan darovala poklon za pamćenje. Rođendan se održavao u selu Čortanovci u Srbiji, a djevojka je odlučila pred mnogobrojnim gostima dati svom dečku do znanja da zna da je vara.

“Ako ovo nije toksično, stvarno ne znam što jest. Tip je za 30. rođendan okupio cijelu svoju porodicu i prijatelje i, naravno, svoju djevojku s kojom živi i planira se oženiti”, započela je djevojka priču.

 

 

“Uživali su u vikendici u Čortanovcima, a onda je došlo vreme za tortu i otvaranje poklona. Roditelji su mu poklonili zlatni lančić, prijatelji neki dobar viski, a onda je došao red na njen poklon. Muškarac je otvorio kutiju s osmijehom na licu i vidio da je u pitanju plišani medvjed, a onda je vidio da je na njemu nešto otisnuto”, ispričala je.

 

“Veterinar Rade”

“Svi su ga pitali: ‘Što je na njemu, što je na njemu?’ i tražili da pokaže. Ona mu je rekla: ‘Pa pokaži, pohvali se’. Svi su mislili da je nešto predivno, ali on je samo šutio. Ona se samo osmjehnula i otišla prema vratima. Nikome ništa nije bilo jasno dok on nije krenuo prema njoj i ostavio medu. Svi su krenuli prema kutiji da vide medu, a evo što su vidjeli…”, ispričala je.

Ispostavilo se da je riječ o SMS prepisci između nevjernog dečka i druge djevojke s kojom je dogovarao susret. Da stvar bude bolja, drugu djevojku je u imenik upisao pod imenom “Veterinar Rade”.

 

priredio: index.hr