Lifestyle

Pogledajte najzanimljivije vjenčanice sa 21. Sajama vjenčanja Wedding Weekend održanog u Beogradu

344views

Glumački par izgovorio sudbonosno “DA’ – Ivana Dudić i Aleksandar Dimitrijevic stali na ludi kamen

 

Najveći događaj u industriji vjenčanja na Balkanu, 21. Sajam vjenčanja Wedding Weekend, ovog vikenda održava se u hotelu Hajat. Tradicionalno, prvi dan Wedding Weekenda, obilježio je jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad su brojne javne ličnosti prošetale modnom pistom i predstavile najnovije kolekcije haljina, vjenčanica i odjela različitih stilova i za svačiji džep.
Pistom su prvi prošetali glumci Ivana Dudić i Aleksandar Dimitrijević, koje je ovom prilikom na pisti “vjenčao” moderator na vjenčanjima Aleksandar Danilović. Glumački par odlično se snašao u ulozi mladenaca, a Ivana je blistala u vamp modelima vjenčanica koje je ovom prilikom predstavila.
Prelijepe vjenčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svjetskih brendova i kreatora ponijele su i Milica Dabović, Maja Marijana, Jovana Ljubisavljević, Kris Gavrić, Tara Ristić, Aleksandra Golijan, Julija, Helen Babić, Božica Velosis i mnoge druge poznate dame.
Sajam vjenčanja “Wedding Weekend” već 21 godinu predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz cijelog regiona. Tokom tri dana sajma, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstavilo je bogatu ponudu proizvoda i usluga.
Foto: Zorana Mandić