Paparazzo

Da li je ovo nova devojka Harisa Berkovića? (FOTO)

311views

Haris Berković je izgleda preboleo Radu Manojlović, pa se nedavno fotografisao sa atraktivnom plavušom, za koji mnogi smatraju da mu je nova devojka.

Pevač i misteriozna devojka napravili su selfi u toaletu jednog restorana, a još nije poznato kako je njihova zajednička slika završila u medijima.

dbc5fa66c634c8a3c3aa20601876d2e9ef3677d3.jpg

Inače, ova slika se pojavila u trenutku kada su sve glasnija šuškanja da se pomirila s Milanom Stankovićem, dok je s Harisom Berkovićem je imala nekoliko zajedničkih nastupa posle raskida.

Rada se pre nekoliko dana oglasila za medije, ali je ostala misteriozna kada je u pitanju njen ljubavni status, te se nije jasno izjasnila da li je i dalje u vezi ili je sama:

Capture.PNG

– Moj ljubavni status je isti. Ne mogu da otkrijem… Ja ćutim, al’ kad budem progovorila… Predstavljam uskoro nove pesme, i novog-starog dečka (smeh) – rekla je Manojlovićeva.

Haris se dugo nije oglašavao na temu veze sa koleginicom, ali i neko vreme nisu viđeni zajedno, pa se sumnja da su stavii tačku na dugogodišnju vezu. O devojci koja je na fotografiji se malo zna, a neki tvrde da je baš ova plavuša nova devojka pobednika “Zvezda Granda”.

Foto: Instagraam