Lifestyle

Da li ste znali da su njih dvije sestre Dragana Bjelogrlića

435views
advertising banner

Dragan Bjelogrlić važi za jednog od najpopularnijih domaćih glumaca i reditelja.

Iako je već decenijama prisutan na javnoj sceni, o njegovom privatnom životu se malo zna.

Poznato je da je Bjelin sin, Aleksej Blejogrlić, krenuo očevim stopama, te je do sada već imao nekoliko velikih uloga, ali malo je ko zna da glumac ima i dvije sestre u familiji iz svijeta poznatih.

Naime, Dragan Bjelogrlić je u rodbinskom odnosu sa koleginicom Marinom Vodeničar. Ona mu je, ipak, dalji rod, ali su rođeni u istom mjestu, Baranda, u blizini Opova.

Marina Vodeničar Foto:Marija Mladjen/ATAImages

Iako nikad nisu govorili o njihovom odnosu, poznato je da je i Marina glumila u seriji „Senke nad Balkanom“, koju je Bjela režirao, kao i u „Vratiće se rode“, seriji u kojoj je Dragan bio autor, piše „Blic„.

Sestra od tetke Dragana Bjelogrlića je pjevačica Zorana Pavić, koja je jednom prilikom govorila o njihovoj saradnji.

Zorana Pavić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Ja sam prevashodno pop pjevačica, i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami „Kad žena voli“, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca“, ispričala je Zorana prije nekoliko godina.

Zajedno sa Nikolom Kojom, Zorana i Bjelogrlić prepjevali su pjesmu Crvene jabuke, „Nekako s proleća“, a snimili su i duetsku pjesmu „Dok dobuje kiša“.

 

 

nova.rs