Paparazzo

Dejan potkačio Aleksandru i Cara: “ZAŠTO JE NISU NAZVALI DALILA?!”

397views

Pobjednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić i njen partner Filip Car prije tri dana su postali roditelji male nasljednice Leone.

Mama i beba se osjećaju dobro i trenutno su u bolnici gdje će provesti još nekoliko dana kako bi se potpuno oporavile. Ponosni otac Filip, sinoć je organizovao slavlje povodom rođenja kćerke, a proslava je održana u njegovoj rodnoj Crikvenici.

Filip Car napravio veselje za pamćenje
FILIP CAR NAPRAVIO VESELJE ZA PAMĆENJE

Neko čiji se komentar čekao od momenta kada se Aleks porodila, svakako jeste njen bivši partner Dejan Dragojević. Pobjednik “Zadruge 5” je osuo paljbu po bivšoj djevojci koja je prije tri dana postala majka, kao i o njenom sadašnjem partneru Filipu Caru. Iako je Dejan svo vrijeme govorio u “šaljivom” tonu, mnogi misle da je ovoga puta pretjerao.

– Ja koliko sam skontao po svim naslovima, Bruno se oglašava, tako da, Bruno, čestitam ti što si dobio kćerkicu, da je živa i zdrava (smijeh). Pa, koliko sam ja skontao Bruno je otac jer se oglašava. Filip je za porođaj bio na TikToku, Bruno daje izjave, valjda se uvijek otac oglašava – započeo je Dejan.

– Car je objavio sliku bebe na svom Instagramu, jesu li mu to poslali ili je došao ipak on da je vidi i slika? – upitao je novinar.

– Pa poslali, kad je došao? Ja bih volio da je on došao da mu čestitam – poručio je Dragojević.

– Je l’ ti se sviđa to ime Leona? Htejli su da se dijete zove Talija…

– A Talija su htjeli?! Znaš zašto nisu mogli to ime, Talija, lija, lila, Dalila… ti znaš npr. na koga mislim – pričao je Dejan.

(Hype)