Paparazzo

Konačno se otkrilo kako je pukao brak Saleta Tropika

392views

Pjevačica Jovana Pajić progovorila je nedavno o razvodu od svog supruga Aleksandra Cvetkovića, pjevača “Tropiko benda”.

Iako su dobro funkcionisali, pa su ostali dobri prijatelji i nakon rastanka, Aleksandar i ona su imali drugačije pogled na budućnost.

– Prosto smo se razvili u različitim smjerovima. Rekla sam: “ja sam prestala tebe da volim”. To je jednostavno tako. Mi možemo biti idealni prijatelji do kraja života, ali u smislu tog zajedničkog života i onoga što su za tebe vrijednosti, što su za mene, kako ja vidim budućnost naše porodice ili moju, djece, uopšte nismo imali više iste poglede – počela je Jovana u emisiji “Magazin in” i dodala:

– A nije više stvar ni u toj različitosti, već da se ugrožavamo međusobno, i ugrožavamo naše psihičko zdravlje i naše djece – rekla je Pajićeva.

– Svaka ti čast na hrabrosti da ovako kažeš – rekla joj je voditeljka Sanja Marinković.

Podsjećanja radi, kako je navela u emisiji “Blic dan”, koja se emituje na Blic televiziji Jovana je svoj brak dugo idealizovala, dok nije shvatila da mora da odustane od njega i nastavi dalje.

– Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvijek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da riješiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmjerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumiješ kako treba, onda je taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Pogotovo kada imate djecu kojima ste potrebni cijeli, u komadu, stabilni i prisutni u njihovim životima. Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći. Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primjer svojoj djeci, oslonac. Poslije razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to – rekla je Pajićeva i dodala da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima.

 

Pulsonline

foto – printscreen YT