Paparazzo

Dejana ostavila Damira zbog poruka sa udatom pjevačicom!

5.2kviews
Katarina Kaja Ostojić glavni je krivac što su raskinuli bosanski teniser Damir Džumhur i srpska manekenka Dejana Živković. Kako Srpski telegraf saznaje, Dejani je kap prelila čašu kada je svog dečka nahvatala kako gleda slike Kaje Ostojić i šalje joj poruke.

– Dejana je tokom boravka u Australiji primijetila da Damir dosta vremena provodi na društvenim mrežama, te da je prilično odsutan dok mu se obraća. U početku nije toliko pridavala značaju njegovo tapkanje po telefonu, a kako je odmicalo vrijeme, riješila je da vidi o čemu se radi. I tako, dok je jednom kuckao po tastaturi, ona mu se našla iza leđa i ostala šokirana kad je vidjela šta radi – govori izvor blizak bivšem paru i dodaje:

– Vidjela je kako gleda Kajine slike, a zatim joj i šalje poruke. Dejanu je najviše iznerviralo to što je vidjela da je Damir poslao preko deset poruka pjevačici, a da ni na jednu nije dobio odgovor, te da je uprkos tome nastavio da šalje nove – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Dejana je Damiru rekla šta je vidjela i saopštila mu da je odlučila da ga napusti zauvijek. Uprkos njegovim naporima da je zaustavi i spriječi u namjeri,  manekenka je ostala pri svojoj odluci da stavi tačku na njihovu vezu i dalje nastavi sama. Sutradan je uzela kartu i otputovala u Los Anđeles, gdje boravi duže od mjesec dana i gdje se posvetila modelingu. Sa druge strane, Damir je otputovao na naredni turnir pokušavši da se oporavi od raskida. Da li zbog kraha veze ili temperature na koju se požalio pratiocima na Instagramu, Damir je predao meč u drugom kolu i vratio se kući kako bi se sredio i vratio u nekadašnju formu.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Dejanu, koja nas je uputila na PR.

– Zbog lijepih dana punih ljubavi i razumijevanja koje su Damir i Dejana proveli, ona neće davati izjave na bilo kakve spekulacije koje se tiču raskida njihove veze – stoji u SMS poruci njenog PR Galeta Gašića.

Za razliku od Dejane, teniser nije odgovarao na naše pozive i poruke, a ni Ostojićka.