Showbiz

Enis Bešlagić ovim fotografijama nasmijao region!

5.8kviews
advertising banner
Glumac je navodno dospio na ‘crnu listu’ zbog svog govora kojeg je održao tijekom primanja Večernjakove ruže za osobu godine 2015.. Enis je tada pozivao na jedinstvo među političarima regije koji su, smatra, odgovorni za odnose građana država na Balkanu

I ko’ kaže da mladost nije najljepša, 18 godina, napisao je glumac Enis Bešlagić (43) pokraj fotografije koju je jučer objavio na društvenoj mreži. Glumac se prisjetio prošlosti i oduševio te nasmijao svoje obožavatelje.

– Šta ti je bilo s obrvama? Takve je Ronaldo mogao samo sanjati – komentirali su fanovi i dodali kako mu ipak ove godine ljepše stoje. Bešlagić je stavio i sliku s majkom Eminom na kojoj je on još bio dijete. Neki su primijetili da se na glumcu ništa nije promijenilo osim kose i njezine boje.

– Jako ličiš na majku, prelijepa je žena. Vjerujem da je ponosna na tebe – istaknuli su fanovi te Bešlagiću napisali i kako žele da se vrati na male ekrane. Oni su zbog bosanskohercegovačkog glumca prošle godine pokrenuli grupu ‘Podrška Enisu Bešlagiću’ na Facebooku. Rekli su kako im nedostaje i da su ga voljeli gledati u serijama ‘Naša mala klinika’ i ‘Lud, zbunjen, normalan’.