Showbiz

Denisa Lajsnu pogodila vijest o bolesti: Idem u posjetu Sinanu!

"Volio bih da se što prije vrati na scenu", kaže naslijednik Južnog vetra"

1kviews

Poslije superfinala “Zvezda Granda” Denis Lajsna nastupa u cijelom regionu, a kako kaže najskuplja pjesma koju pjeva je “Ne traži je sine” Sinana Sakića. Naslijednik Južnog vetra od malena je slušao hitove popularnog pjevača koji je zbog lošeg zdravstvenog stanja još uvijek u bolnici, a vijest o tome nije lako pala Denisu.

“Želim mu brz oporavak, da se što prije vrati na scenu i da ponovo uživamo u njegovim pjesmama” , rekao je Denis i dodao: “Pošto nisam imao priliku lično da ga upoznam planiram narednih dana da ga posjetim u bolnici. Ja sam njegov fan i volio bih da popričam sa njim jer bi mi to pričinilo posebno zadovoljstvo.”

Za pjevača iz Velenja Sinan Sakić i Mile Kitić su oduvijek bili uzori i volio bih da jednog dana ima uspješnu karijeru kao oni. Denis je nedavno snimio svoju prvu pjesmu “Nisam ti ja alkohol” koju će premijerno otpjevati u emisiji “Zvezde Granda Specijal” u nedjelju, 5. oktobra od 15h na Prvoj televiziji i OBN-u.

“Svi me pitaju zašto takav naziv, ali ja sam mislio da ne bude jedno te isto “Zdravo ljubavi” i tako to. Ova pjesma je namjenjena svima onima koji vole dobar provod. Ja inače ne pijem i ne razbijam čaše u kafani,  samo kad padne sama sa stola”, našalio se Denis.

Izvor: grand.rs