Zanimljivosti

Detalj koji prvo ugledate na ovoj slici je vaša stvarnost

352views
advertising banner

Način na koji vidite stvari mnogo je više od karaktera koji stvara vašu stvarnost

Nemojte razmišljati, samo slijedite intuiciju!

 

Lice

Baš kao i lice na ovoj slici, gradite svoj lik poput slagalice. Ne tražite sebe, već pokušavate da se kreirate. Želite da se pokažete svijetu. Pokušavate da se razlikujete u različitim područjima i sastavljate te različite djelove zajedno, poput komada slagalice, da biste izgradili idealnu sliku sebe. Sakupljate različite dijelove koje ćete sastaviti kako biste stvorili ovu sliku.

Ovi dijelovi mogu biti stvarni (spoljašnji): odjeća, izgled, imovina, društveni krug, prijatelji, čak i partneri koji slikaju sliku koju želite da projektujete; ili apstraktni (unutrašnji): dostignuća, iskustva, vrijednosti, talenti kojima ste ovladali i uspomene.

Ali možete da pokušate da izgradite svoju sliku do savršenstva i to može biti kontraproduktivno, jer je savršenstvo iluzija. Vaš pristup za samoaktualizaciju je spoljašnji. Počinjete od svoje suštine i materijalizujete je u sliku kroz razne elemente. Želite da svijet vidi pravu sliku o tome ko ste. Nema ništa pogrešno u pristupu koji koristite, ali provjerite je li vaš glavni cilj odobrenje drugih ljudi.

Mozak / stablo

Baš kao i stablo na ovoj slici, želite da dosljedno razvijate svoje znanje. Jako ste znatiželjni. Pokušavate da naučite i razumijete što je moguće više. Razlog svemu što radite je taj što tražite znanje. Volite da učite nove stvari i da istražujete različite teme. Vjerovatno ste ljubitelj natprirodnih fenomena, teorija zavjere i misterija. Drugi bi vas opisali kao nekoga ko je obrazovan u mnogim područjima.

Možete lako razumjeti psihologiju i psihološke pojmove. Da ste rođeni par hiljada godina u prošlosti, bili biste filozof. Ali svaki pojedini podatak koji ste prikupili je namijenjen većoj svrsi. Veća svrha svega što pokušavate da shvatite je da pronađete kosmičku istinu.

Vaš pristup za samoaktualizaciju je unutrašnji. Počinjete od spoljašnjeg svijeta i apsorbujete što više informacija kako biste mogli da se približite istini i pronađete odgovore koje tražite. Nije vam stalo do toga kako vas drugi percipiraju, samo želite da znate ko ste stvarno i šta radite ovde. To je vaša najveća tajna. Ne postoji ništa pogrešno u vašem pristupu, samo pazite da se ne izgubite u tom procesu. Vi niste odgovori koje ste pronašli, vi ste onaj koji postavlja pitanja.

Ptice i priroda

Baš kao i ptice na ovoj slici, ne osjećate se kao da ste dio igre koje društvo pokušava da igra, ili recimo slika koju društvo pokušava da naslika. Ne pokušavate da stvorite sebe niti da se pronađete. Samo želite da budete sami i slobodni, želite da iskusite svijet. Ne osjećate se kao da se uklapate tamo gdje trenutno jeste. Radije biste putovali i istražili veličanstveni svijet. Ne volite da previše budete na jednom mjestu. Shvatanje da je sve trenutno samo povećava teskobu i želju da isprobate različite stvari.

Ne shvatate stvari ozbiljno. Volite da se zabavljate. Volite da budete okruženi prirodom. Vaše srce žudi da istraži nova egzotična mjesta širom svijeta. Više cijenite iskustvo od bilo kakvog znanja. Apsorbujete informacije i materijalizujete različite elemente, ali ništa ne ostaje predugo. Tamo je sve dok služi svrsi stvaranja iskustva i onda to otpuštate. Idete dalje.

Vaš pristup za samoaktualizaciju je blistav. To je mješavina unutrašnjeg i spoljašnjeg s naglaskom na kretanje naprijed. Dok se usmjeravate naprijed kao foton svjetlosti, učite više o sebi. Ali vaša glavna svrha je ostvariti sebe i doživeti svijet. Nije vam stalo do toga kako vas drugi vide ili šta je kosmička istina. Osjećate se kao putnik na odmoru koji je tu da istražuje i da se zabavlja. Vaš pristup nije pogrešan, samo pazite da se brinete o svojim odnosima. Iako ništa nije trajno, naći ćete smisao u vašoj svrsi kada budete izgradili i brinuli se o nečemu što neće trajati zauvijek.

alo.rs