Paparazzo

Popularni pjevač istetovirao lik Džeja Ramadanovskog

344views
advertising banner

Danima je jedna od glavnih tema u medijima film o Džejevom životu, o legendi narodne muzike koja je ostavila veliki pečat na publiku, ali i na kolege koje i danas sa poštovanjem govore o njemu.

Iako ne preferira narodnjake, jedan od onih koji je izuzetno volio Ramadanovskog je reper Vuk Mob koji je nakon pjevačeve smrti istetovirao Džejev lik.

vuk mob džej tetovaža

Reper je kolegin hit istetovirao na butini i to uz stihove „Vetrovi me lome, ja teram po svome“, a nedavno je u ekskluzivnom intervjuu za Grand ispričao zbog čega se odlučio na ovaj potez.

-Imam istetoviran Džejev lik, njega sam mnogo volio i bio mi je izuzetno drag. To je možda jedini jpevač sa naše estrade koga sam volio kao da mi je rođeni, a da me pitaš zašto ne znam. Volio sam njegovu muziku i moj pokojni otac je takođe volio njegovu muziku tako da mislim da je to nekako sve vezano jedno s drugim- objasnio je reper za Grand.

vuk mob džej tetovaža

Podsjetimo, Džejeva smrt je veoma dotukla repera Vuka Moba koji se tada potresnim riječima oprostio do legende.

Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pjesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvijek biti uz mene! Vrijeme sve briše, a ti ćeš živjeti vječno legendo- poručio je reper.

Podsjetimo, koliko su reper i folker bili dobri prijatelji pokazuje i to što se Džej svojevremeno u Vukovom spotu.

vuk mob džej tetovaža

 

Foto: Grand/Instagram,
Autor: J. Jović