Paparazzo

DINO MERLIN i VESNA ZMIJANAC će opet udružiti glasove!

1.6kviews

Kolege i prijatelji su se već nekoliko puta sreli i razgovarali o detaljima, a sve bi trebalo da bude gotovo početkom iduće godine.

Vesna Zmijanac i Dino Merlin ponovo će ukrstiti glasove, ali neće snimiti novu pjesmu već rimejk možda i najvećeg dueta u posljednjih nekoliko decenija “Kad zamirišu jorgovani”!

Čuvena pjesma nastala je 1988. godine, ali će je Merlin i Zmijanac otpjevati sa novim aranžmanom i izmijenjenim tekstom.

Njih dvoje su pokušali da obnove saradnju 2008, kada su snimili duet “Klupko”, ali to nije urodio plodom. Upravo iz tog razloga odlučili su se za provjerenu varijantu, koja im je pre tri decenije donela neviđen uspjeh. Pjesma “Jorgovani” je osamdesetih bila objavljena na Vesninom albumu “Istina”, prodatom u rekordnih 900.000 primjeraka.

Oni su se već nekoliko puta sreli i razgovarali o detaljima, a sve bi trebalo da bude gotovo početkom iduće godine, kada se navršavaju tri decenije od “Jorgovana”.

Novi, izmjenjeni tekst napisaće Dino Merlin, baš kao i davne 1988. Stara pjesma u novom ruhu najvjerovatnije će izaći kao singl početkom 2018. godine, kada se navršava 30 godina od izlaska prvih “Jorgovana”, piše beogradski “Svet”.

Izvor: expressmag.ba