Horoskop

Dnevni horoskop za 10. 1. 2018.

829views

Ovan
Danas je bitno da ne trošite previše energije na druge ljude, da više mislite na sebe. Možda ćete biti napetiji nego inače, ali organizujte se bolje da biste sve stigli da odradite na vrijeme.

Bik
Ne morate se danas opterećivati previše obavezama. Danas je dan za kompromise. Napravite dogovor sa saradnicima i sa partnerom oko obaveza koje imate, pa ćete na kraju dana biti zadovoljni.

Blizanci
Isplanirajte dan detaljno. Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Moguć je sukob sa kolegama i izvjesne su rasprave.

Rak
Strastveni ste danas. Imate višak energije. Danas je dobar dan za flert i zabavu.

Lav
Idite na neki kraći put. Možete čuti lijepe vijesti koje odavno očekujete. Posvetite se porodici, nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave sa bliskim ljudima samo zato što ste napeti danas.

Djevica
Raspodijelite posao na više dijelova, da ne biste zakasnili sa završavanjem obaveza. Ne radi Vam se danas, niste dobro raspoloženi. Pazite gde ostavljate ključeve i dokumenta. Budite pažljiviji u saobraćaju.

Vaga
Novčana situacija je zadovoljavajuća. Vodite računa o sebi. Ne prejedajte se, možete iamti probleme sa varenjem.

Škorpija
Napeti ste zbog nekih nerešenih stvari u odnosima sa drugima. Mesec je u Vašem znaku, pa biste najradije ostali kod kuće, ali nemate taj luksuz – prvo završite važne obaveze, nadređeni Vam neće gledati kroz prste.

Strijelac
Danas je dobar dan za ostvarivanje ideja i planova. Završite sve što ste započeli. Ne opterećujte se pričama drugih ljudi, gledajte sebe i postavite ciljeve koje treba da ostvarite danas.

Jarac
Napeti ste zbog posla. Usvojite savjet dragih ljudi vezanih za posao. Danas je dobar dan za druženje i nove kontakte.

Vodolija
Napeti ste zbog posla. Potražite pomoć od kolega ako niste sigurni šta treba da radite. Bolje je da sarađujete danas sa muškarcima, nego sa ženama, imaćete više uspjeha.

Ribe
Ne raspravljajte se sa članovima porodice oko novca. Danas imate višak energije. Mogli biste da upišete neki kurs, da se usmjerite na usavršavanje. Provedite neko vrijeme u prirodi.

Izvor: mondo.rs