Horoskop

Dnevni horoskop za 10. 11. 2017.

996views

Ovan

Očekuju Vas i prijatni susreti i niz zanimljivih informacija kojima će vas prijatelji obradovati. Kreativni ste i možete se posvetiti nekom hobiju. Atmosfera na poslu i kod kuće je odlična i danas možete da očekujete jako dobar i uspješan dan.

Bik

Volite kada ste u toku svih zbivanja. Posvetite više pažnje prijateljima i dragim osobama. Ne obraćajte pažnju na tračeve koje ćete možda čuti o sebi.

Blizanci

Moguće je da ćete imati veće troškove nego što ste planirali. Imajte mjeru u trošenju. Provedite više vremena kod kuće, sa porodicom.

Rak

Ne znate šta biste sve radili danas, potpuno Vam je rasuta pažnja. Treba vam odmor, a sa druge znate koliko obaveza imate. Bilo bi dobro da popodne provedete sa prijateljima i tako provedete izbalansiran dan.

Lav

Nervozni ste jer se neki od planova koje ste imali nije ostvario, ali ne odustajte. Pazite na greške na poslu. Budite temeljniji. Napeti ste danas i niste raspoloženi za druženje.

Djevica

Danas imate želju da se više družite. Dobro se osećate, ali ne želite sebe i druge da opterećujete nekim brigama. Uživajte malo više popodne i pripremite se za vikend. Ne morate stalno da radite.

Vaga

Nemate dovoljno volje za rad. Niste dovoljno motivisani. Pokušajte da više cijenite sebe i da napravite kompromis sa drugima, pa će se to dobro odraziti i na posao i na ljubav.

Škorpija

Danas ćete imati buran radni dan, ali dajte svoj maksimum. Fokusirajte se na posao i sigurno će se sve isplatiti. Imate previše obaveza, pa ćete možda biti pod stresom. Pokušajte da se opustite.

Strijelac

Imate dosta obaveza, ali lako izlazite na kraj sa njima. Pozitivni ste i nije Vam teško čak i drugima da pomognete. Moguće je neko putovanje. Isplanirajte danas šta ćete da radite za vikend.

Jarac

Danas ste posebno emotivni, naročito kad je riječ o porodici i prijateljima. Razočarani ste pomalo u neke osobe koje su Vam bile bliske i u koje ste imali povjerenje. Nemojte previše da verujete drugima. Platite račune na vrijeme.

Vodolija

Danas niste raspoloženi za komunikaciju sa drugima. Lakše Vam je da ostanete u užem krugu ljudi koji Vas dobro poznaju, tako održavate svoj mir. Saradnici mogu biti prilično ambiciozni, a na Vama je da ispratite te zahtjeve.

Ribe

Imate dosta obaveza. Bitno je da možete da se oslonite na prijatelje, saradnike, jer će imati razumijevanja za Vas. Nađite malo vremena na kraju dana da se opustite i odmorite, jer ćete tako izbeći povećan stres.

Izvor: mondo.rs