Horoskop

Dnevni horoskop za 10. 12. 2017.

1.1kviews

Ovan

Pokušajte da uskladite porodične obaveze sa poslom. Počnite na vrijeme da radite sve što imate za danas. Budite strpljivi sa partnerom ili osobom koja Vam se jako dopada. Isplatiće Vam se čekanje.

Bik

Ne obazirite se na to šta ljudi pričaju. Bitno je da ste Vi zadovoljni kako Vam sve ide. Porodica Vam je velika podrška, iako su mogući nesporazumi. Pravite kompromise sa kolegama na poslu.

Blizanci

Nemojte na poslu raditi neke stvari za druge, odradite samo ono što morate ali na vrijeme. Bićete manje nervozni. Moguće je neko novo poznanstvo preko prijatelja.

Rak

Saradnici Vam nisu baš naklonjeni danas, ali sve možete sami da završite. Budite strpljivi sa partnerom. Ne tjerajte nikog da radi sve kako ste zamislili. Bitan je kompromis.

Lav

Danas ste prilično komunikativni. Moguć priliv novca. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Ne prejedajte se, jedite manje obroke. Mogući su problemi sa varenjem.

Djevica

Ako niste raspoloženi za zabavu, ostanite kod kuće. Završite započetu knjigu ili pogledajte omiljenu seriju. Prijaće Vam relaksacija. Pomalo ste napeti, pošto Vam je jako naporna bila nedjelja. Posvetite vrijeme sebi.

Vaga

Vidite se sa nekim prijateljem sa kojim se niste vidjeli dugo. Danas je dan za plaćanje računa i za završavanje obaveza. Budite odgovorniji što se tiče posla.

Škorpija

Raščistite svoj prostor, radni i privatni. Bacite ili poklonite stvari koje Vam nisu potrebne. Možete se čuti sa nekim prijateljem sa kojim se niste odavno čuli. Pazite kome šta pričate.

Strijelac

Moguće da ćete dobiti neki novac koji dugo čekate. Nemojte pozajmljivati drugima bilo koju sumu novca danas. Budite detaljni na poslu, pazite na neke male stvari koje mogu biti veliki problem. Odradite sve što možete i ne ostavljajte ništa za sutra.

Jarac

Bilo bi dobro da se ne nervirate oko posla i obaveza. Danas se okrenite završavanju započetih obaveza i planiranju za sutra ili narednu nedelju. Nemojte biti sebični, udovoljite partneru. Niste raspoloženi za priču.

Vodolija

Napeti ste. Teško Vam ide obavljanje obaveza. Najbolje bi bilo da provedete danas neko vrijeme sa prijateljima. Tako ćete smanjiti stres. Nije dobar dan za neku veću kupovinu.

Ribe

Nemojte se raspravljati sa saradnicim, nego nađite kompromis. Danas radite samo ono što ste isplanirali. Potrebno je samo da poslušate savjet prijatelja danas, pa ćete tako lakše riješiti probleme.

Izvor: mondo.rs