Showbiz

Tajanstveni napravio opšti haos, a oni su prošli u drugi krug!

997views

Novu epizodu “Zvezda Granda” obilježilo je tverkovanje Viki Miljković i Jelene Karleuše koje su izašle na scenu da bi publika procijenila koja ima bolju “pozadinu”, a što možete pogledati OVDJE. Mira Škorić koja je mijenjala Acu Lukasa ovom prilikom je izjavila kako je Viki Miljković najzgodnija članica žirija jer jedina ne nosi steznike.

Tajanstveni član žirija stvorio je opštu pometnju u cijelom regionu, a ni u kvizu na našem sajtu grand.online niko do posljednjeg trenutka nije mogao da pogodi ko sjedi u skrivenoj sobi. Svi su bili uvjereni da je u toj ulozi bio Vojislav Šešelj što nije bilo tačno.

Marija Šerifović je zbog odluka svojih kolega ponovo bila na ivici živaca, pa je u jednom trenutku pojurila Jelenu Karleušu jer je iznenada promijenila svoj glas.Ona je pri kraju emisije legla na krevet i nasmijala sve izjavom da se umorila kao da snimanju bitku na Neretvi.

Publika je uživala u fantastičnim nastupima kandidata, a pravo iznenađenje večeri bila je ljepotica koja je ostavila sve bez teksta ne samo glasom već i stasom o čemu više saznajte OVDJE. Poslije muzičke borbe u drugi krug su se plasirali: Emilija Nešić, Nemanja Bačilović, Maja Milutinović, Jovan Pap, Monika Ivkić, Oliver Aleksovski, Maja Živkov, Halis Zahirović, Lena Čolak, Nenad Vidanović, Ivana Branković, Enes Hodžić i Ljubica Jovičić. 

Izvor: Grand online