Horoskop

Dnevni horoskop za 11. 12. 2017.

943views

Ovan 

Ne zapostavljajte partnera. Danas bi trebalo da pravite dogovor sa njim i da težite kompromisu. Slobodni, preko kolega na javnom mjestu možete upoznati neku zanimljivu i finu osobu. Danas je odličan dan za posao i saradnju sa drugima.

Bik

Posvetite se partneru. Nemojte da zapostavljate ljubavni život zato što imate puno obaveza. Sporiji ste nego inače. Nemojte da se nervirate ako druge ne zanima napredak na poslu kao što Vas zanima.

Blizanci

Neke probleme koje imate zadržite za sebe. Moguć je početak neke veze. Ne opterećujte se poslom. Danas je dan za zabavu i relaksaciju, pa teško da ćete moći da postignete baš sve što morate. Uradite šta možete.

Rak

Ne dozvolite da Vaš odnos sa partnerom upadne u kolotečinu. Budite romantičniji danas.  Svakako, ako ste slobodni, postoji mogućnost da se vrati neka osoba iz prošlosti u Vaš život.  Saradnja sa drugima na poslu je jako bitna, ali bićete zadovoljni na kraju dana.

Lav

Danas uradite nešto za partnera što odavno planirate. Možete da kupite neki poklon ili da priredite iznenađenje. Pitajte osobu koja Vam se dopada odavno za  neki kontakt. Odličan je dan za dogovore i pregovore sa saradnicima. Sjajno se osjećate danas.

Djevica

Prilično se dobro osjećate u vezi, voljeni ste. Slobodni, preko posla možete upoznati neku vedru i pozitivnu osobu. Danas je dobar dan za realizaciju nekih ideja koje imate već dugo. Ne prejedajte se i gledajte da se hranite zdravije.

Vaga

Partner neće tolerisati posvećenost sebi i drugima, jer ima utisak da ga zapostavljate. Ljubomora je moguća danas.Sve ide kako treba i drugi ljudi su Vam naklonjeni. Dobar je dan za saradnju sa kolegama, novim i starim kontaktima.

Škorpija

Partner mora da razumije Vašu potrebu da imate za sebe bar sat vremena da radite na sebi i  da se bavite svojim hobijem ili sportom. Slobodni, moguća je neka tajna veza, avantura. Danas nemojte previše da vjerujete drugima. Radite sve što možete sami.

Strijelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom i stvarima koje Vam dosta smetaju. Ne dozvolite da vam se drugi miješaju u privatne stvari. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Mjesec u Vašem polju kontakata, prijatelja i Interneta daje mogućnost da napredujete na poslu.

Jarac

Sve će biti kao i obično, bez promjena. Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Fokusirajte se malo više na posao. Ne dozvolite da Vam se privatni život miješa u posao. Dobro se osjećate danas.

Vodolija

Danas je moguć kraći put sa partnerom, a Vi ste svakako jako romantični. Slobodni, na putovanju ćete upoznati osobu sa kojom  je moguć neki flert. Pomalo sve ide sporije nego inače. Danas Vam se ne radi uopšte. Nemate motivaciju. Bavite se sportom, to će Vam prijati danas.

Ribe

Prilično ste strastveni. Nemojte da pravite ljubomorne scene, neće to biti dobro za dalji tok veze. Moguća je avantura. Mjesec u polju strasti u Vama budi želju za flertom, ali i neobaveznim vezama.  Ne gubite vrijeme na neke aktivnosti koje ne daju doprinos na poslu. Moguća je prehlada, umosite više vitamina.

Izvor: mondo.rs