Horoskop

Dnevni horoskop za 15. 1. 2018.

982views

Ovan

Ako ste budete potrudili na poslu danas, to će uvidjeti saradnici i nadređeni. Očekujte napredak. Radite nešto što Vam prija, da ne biste bili napeti.

Bik

Imajte razumijevanja za partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada i popričajte malo sa njom. Danas je dobar dan za učenje, usavršavanje ili neka kraća putovanja.

Blizanci

Dosta brinete o novčanoj situaciji. Nemojte trošiti previše, budite realni i odgovorni. Udovoljite sebi. Kolege na poslu su sklone saradnji.

Rak

Moguće su promjene na poslu. Ako postoji šansa za promenu na poslu ili promenu posla, iskoristite je. Vodite računa o sebi. Izbjegavajte brzu hranu.

Lav

Odradite sve obaveze na vrijeme. Možete potražiti pomoć od drugih ljudi, ako ne možete sve sami. Napravite raspored na poslu, ne kasnite sa rokovima.

Djevica

Imate dosta obaveza danas, ali ne zapostavljajte društveni život. Novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta je moguće. Zauzeti, ne započinjite besmislenu raspravu sa partnerom. Nervozniji ste nego inače.

Vaga

Možete opet sarađivati sa osobom sa kojom ste radili prije. Iskoristite šansu za napredak. Danas kritiku na poslu ne shvatite previše lično.

Škorpija

Moguć kraći put. Ne propuštajte priliku, ako Vam se pruži. Vežbajte, promijenite neke loše navike, to će Vas oraspoložiti. Zdravlje treba da Vam bude na prvom mjestu.

Strijelac

Jako Vam je bitan društveni život danas, pa nađite makar sat vremena za druženje sa prijateljima. Pozitivni ste i sjajno raspoloženi. Danas je dobar dan za uvođenje nekih promjena na poslu. Prilov novca e siguran, bićete zadovoljni.

Jarac

Moguća je avantura ili makar flert, ali pazite šta radite ako ste zauzeti. Nemojte komplikovati sebi život. Pravite kompromise sa saradnicima na poslu. Previše brinete o tome šta drugi misle.

Vodolija

Spremni ste za nove obaveze. Nemojte ostaljavati posao, budite temeljni. Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi ili Vam se sviđa duže vrijeme.

Ribe

Ne prigovarajte partneru zbog sitnica. Slobodni, zabavite se večeras u gradu. Danas nije dan nove dogovore, bilo bi dobro da završavate obaveze koje imate. Prijatelji su od pomoći i velika su podrška, pa im se obratite ako imate neki problem danas.

Izvor:mondo.rs