Showbiz

Nećete vjerovati šta će Dragana Mirković PLATITI svim gostima za svoj rođendan

Popularna pjevačica će 20. januara proslaviti jubilej u jednom luksuznom hotelu u Beču gdje će okupiti oko 170 ljudi. Dragana kaže da je njen suprug Toni bio glavni inicijator slavlja.

1.3kviews

Pripreme za proslavu 50. rođendana Dragane Mirković uveliko traju. Pjevačici je rođendan 18. januara, ali će dva dana kasnije napraviti glamuroznu proslavu za sve drage ljude.

Dragana se poslednjih nekoliko dana bavi isključivo organizacijom proslave da bi sve ispalo onako kako je zamislila. Ona je poznata kao veoma vesela osoba, pa želi da i sala u kojoj će se organizovati slavlje tako izgleda.

– Dragani je najbitnije da se svi gosti osjećaju lepo i da se provedu nezaboravno. Angažovala je bend koji će svirati i napraviti dobru atmosferu. Dragana je neko ko voli da se bavi uređivanjem prostora, pa je zajedno sa dekoraterima smislila kako će izgledati sala. Ona želi da sve bude u veselim bojama i da ima dosta cvijeća – kaže naš izvor blizak pjevačici, i dodaje:

– Dragani je veoma bitno da tog dana sa njom budu dragi ljudi. Nije željela da svoje goste dodatno troši, pa je divnim ljudima koji dolaze iz Srbije organizovala smještaj u luksuznom hotelu u Beču, gdje se i organizuje proslava. Na slavlju će biti oko 170 zvanica. Za goste koji dolaze iz inostranstva organizovala je i razna dešavanja preko dana da ne bi non-stop bili u hotelu. Biće stvarno prelijepo, a pored Dragane, proslavi se raduju i njena deca Manuela i Marko, kao i suprug Toni Bijelić – završava naš izvor upućen u pripreme.

Dragana ovih dana isprobava i haljine koje će nositi na proslavu, a za “Blic” je otkrila i kako je došlo to toga da organizuje glamurozno slavlje.

– Tonijeva želja je bila da se jubilarni rođendan proslavi kako dolikuje. Kao što znate, do sada sam rođendan slavila u najužem krugu s porodicom i prijateljima. Složila sam se sa njegovim mišljenjem i željom, a ovih dana sam u velikim pripremama jer želim da sve bude savršeno. Hoću da se tog dana opustim, okružena ljudima koje volim i koji mene vole – rekla je Dragana ovim povodom za “Blic”.

Inače, u istom hotelu Dragana je prije dve godine priredili glamurozno slavlje u čast svog sina Marka Bijelića. Tada su za slavlje bila dva povoda, prvo je vjerski obred firmung, čin koji se razlikuje od krštenja, a označava zrelo prihvatanje odluke o ulasku u hrišćansku vjeru, a drugi povod je bio taj što je Marko primljen na bečku HAK akademiju.

 Izvor:blic.rs