Horoskop

Dnevni horoskop za 17. 1. 2018.

743views

Ovan
Provjerite da li ste odradili sve što je trebalo danas. Isplanirajte i sutrašnji dan, imate mnogo obaveza i morate paziti da nešto ne zaboravite da uradite. Mogući su problemi sa varenjem.

Bik
Posvetite se partneru danas. Ne zapostavljajte drage ljude zbog posla. Bavite se sportom ili šetajte više, vašem telu treba više kretanja.

Blizanci
Provjerite da li ste platili sve račune. Ne nalazite drugima mane nego se fokusirajte na sebe i svoje propuste u prethodnom vremenu.

Rak
Danas će Vam iči dobro uspostavljanje novih kontakta, računajte na to. Idite na neki kraći put sa prijateljima. Posetite rodbinu jer nekome nedostajete.

Lav
Očekujte priliv novca. Možda nećete biti zadovoljni sumom, ali bolje išta nego ništa. Bitno je da ne pretjerujte u kupovini stvari koje Vam nisu potrebne.

Djevica
Imate utisak da ne stižete dosta stvari da odradite. To samo znači da treba bolje da se organizujete.

Vaga
Nervozni ste. Opustiće vas vreme koje ćete danas odvojiti samo za sebe, makar i samo nekoliko minuta.

Škorpija
Družite se više sa prijateljima, jer će Vas to opustiti. Nemojte se previše opretećivati poslom. Ako vam neko uputi kritiku danas – ne ljutite se već stavite “prst na čelo”.

Strijelac
Imate dosta obaveza na poslu i nikako da stignete da završite sve do kraja. Morate bolje da se organizujete, da napravite bolji plan i to do kraja mjeseca.

Jarac
Štedite danas jer su mogući iznenadni troškovi. Imate dosta planova, ali se ne zalijećite već uradite samo ono što spada u prioritete.

Vodolija
Ne odbijajte tuđu pomoć danas, neko će Vam pomoći da ostvarite svoje planove. Nemojte biti previše ponosni.

Ribe
Ambiciozni ste ali ipak niste zadovoljni učinkom. Fokusirajte se na ono što je primarno, ne radite  sitne poslove, nego samo prioritete. Mogući problemi sa pritiskom.

Izvor:mondo.rs