Showbiz

EKSKLUZIVNO: Jelena Karleuša i Ana Nikolić snimaju duet!?

2kviews
Jelena Karleuša i Ana Nikolić juče su, gotovo istovremeno, najavile nove projekte na Twitteru: Nikolićeva je napisala da se sprema nešto novo, dok je JK eksplicitno najavila nove numere. Obje su fanove bacile u rebus – da li pjevačice snimaju duet?

Iz studija u kome pjevačice snimaju nove numere, priče o zajedničkoj pjesmi jeste bilo.

Jelena i Ana dugo se znaju, a uprkos medijskim natpisima koji posljednjih godinu dana kruže, o tome da nisu u dobrim odnosima, njih dvije su u redovnom kontaktu, priča naš izvor i dodaje da bi bile raspoložene da zajedno stanu za mikrofon.

-S obzirom na to da sada obje snimaju pjesme namijenjene urbanoj populaciji, sa primjesama modrnog zvuka, potrebno je da nađu dobru pjesmu jer ne žele da snime duet radi dueta,” dodaje izvor i naglašava: Jelena privatno obožava Anu i njen senzibilitet, dok je Nikolićeva svijesna Jeleninog showbizz uticaja i da bi je duet sa njom vratio na muzičku scenu onako kako joj dolikuje.

Ni jedna ni druga pjevačica nisu bile dostupne za komentar, ali prema ranijim saznanjima, vrijedno rade na albumima koje će objaviti ove godine. A da li će na jednom od njih biti zajednička pjesma, ostaje da se vidi.

Izvor:expressmag.ba