Horoskop

Dnevni horoskop za 18. 11. 2017.

1kviews

Ovan

Pred vama je dan u kom možete da završite dosta obaveza. Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Mogući su manji problemi sa disajnim putevima.

Bik

Uporni ste i ne odustajete od svojih ciljeva. Maksimalno ste posvećeni poslu i težite uspjehu. Moguće je da ćete uspjeti da dođete do kontakta sa osobom koja Vam se dopada. Pred vama je uspješan dan.

Blizanci

Pred vama je važan dan u kom ćete imati mnogo obaveza. Od vašeg zalaganja zavisi da li ćete biti uspješni na kraju dana. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja bi na Vas mogla veoma pozitivno da djeluje.

Rak

Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu i dajete svoj maksimum kako biste pokrenuli stvari na bolje. Novi saradnici Vas motivišu da bolje radite. Bolje ćete se osjećati u drugoj polovini dana.

Lav

Imate dosta energije i maksimalno ste posvećeni poslu. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koja vam se dopada, pogotovo ako je u pitanju neko sa posla. Imate puno energije i potrebna vam je fizička aktivnost.

Djevica

Važno je da neke stvari proverite više puta kako ne biste napravili neku grešku koja bi mogla skupo da vas košta. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom. Napeti ste danas.

Vaga

Pred Vama su novi izazovi u kojima morate da se dokažete. Vaše ambicije su danas velike. Komunikativni ste. Još niste spremni da odustanete od partnera ili osobe koja Vam se dopada odavno.

Škorpija

Poboljšanje finansija je izvjesno. Možete da očekujete da će vam se trud isplatiti. Osjećate se dobro pored voljene osobe i zadovoljni ste odnosom koji imate. Pred Vama je generalno dobar dan.

Strijelac

Moguće je da neće baš sve ići onako kako ste očekivali. Tokom današnjeg dana nemojte mnogo da rizikujete. Ako ste u vezi, moguće je da vam smeta neka loša navika koju ima partner.

Jarac

Danas nije dan za neke nove aktivnosti na poslu, a privatno, ne bi trebalo da forsirate partnera da radi nešto što ne želi. Trebalo bi da što više odmarate. Prijaće Vam povlačenje u samoću.

Vodolija

Moguće je da imate neke komplikacije na poslu i da Vam je potrebna pomoć prijatelja kako biste uspjeli da sve riješite. Ako ste slobodni, očekuje vas značajno poznanstvo sa osobom sa kojom možete uploviti u vezu. Promjene su dobre danas.

Ribe

Sklapanje novog poslovnog dogovora vam može značajno popraviti raspoloženje i atmosferu na polju posla. Flertujete sa osobom koja vam se dopada odavno. Moguća je neka avantura.

Izvor: mondo.rs