Horoskop

Dnevni horoskop za 18. 12. 2017.

755views

Ovan

Danas nije dan za neke promjene, već za ozbiljne priče. Dogovorite se oko nekih bitnih stvari ili popričajte o svojim planovima. Mjesec u Jarcu donosi ovakvo raspoloženje. Slobodni, imate dosta posla, a to Vas umara i nemate vremena za privatni život. Bilo bi dobro da podijelite obaveze na više delova. Pazite na rokove.

Bik

Jako Vam je bitno da Vas partner podržava u Vašim planovima. Možda nemate dovoljno vremena jedno za drugo, ali radite nešto zabavno kada imate malo vremena. Ne treba brzajte u donošenju odluka koje se tiču privatnog života. Bilo bi dobro da se rasporedite pametno vrijeme za posao i za ostale obaveze.

Blizanci

Imate potrebu da promenite neke stvari u vezi. Stalno Vam je dosadno. Poradite na strasti, nemojte da čekate da se nešto desi samo od sebe. Mogući su problemi na poslu zbog nesporazuma koji traje dugo. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa kolegama.

Rak

Mjesec u Vašem polju partnerstava pokazuje da ste danas previše usmjereni na partnera i druge ljude. Ne opterećujte se previše.  Pokušajte da napravite kompromis sa partnerom u vezi stvari koje Vas dugo muče. Danas je idealan dan za saradnju, dogovore, kompromise. Iskoristite dobre aspekte  i šanse koje Vam se pružaju.

Lav

Dobro Vam sve ide u vezi, ali previše rada i poslovnih obaveza može dovesti do problema. Moguć je flert na poslu. Slobodni, danas ste prilično nezainteresovani za svaku mogućnost neke veze. Držite se rasporeda i odradite sve na vrijeme. Ne slušajte tuđe savjete, možete Vi sve sami.

Djevica

Danas je dan za strast, zabavu i flert. Mjesec je u polju veza i zabave i podržava to. Imate pregršt ideja. Energični ste, ali ne želite da radite ništa što vas umara i što je dosadno, jednolično. Fokus nije baš idealan za rad danas.

Vaga

Nemojte da zapostavljate partnera zbog obaveza, nego izdvojite vrijeme i za njega, ali i za svoju porodicu. Pravite dogovor i kompromis danas. Niste raspoloženi za raspravu, ni za romantiku. Slobodni, preko neke osobe koja Vam je bliska, možda preko prijatelja,  možete upoznati nekog ko Vam može biti jako zanimljiv.

Škorpija

Ako ste u vezi, bilo bi dobro da idete na neko kraće putovanje sa partnerom, makar u posetu prijateljima.  Pazite na rokove. Ne slušajte druge šta pričaju, nego se  potrudite da uradite sve što možete sami. Sposobni ste za to.

Strijelac

Probudite strasti. Pokušajte da uradite nešto lijepo za partnera, prijaće Vam promjena.  Slobodni, danas neće biti promena, više Vam prija da se samo družite, nego da se okrenete nekom ko je potencijalni partner. Moguće su neke greške. Budite pažljiviji i usporite na poslu. Nervozni ste.

Jarac

Nemojte previše emotivno da reagujete danas, pokušajte da ne shvatate lično sve što Vam drugi kažu. Mjesec je i dalje u polju Vaše ličnosti i zadržite neke stvari za sebe.  Moguće je poznanstvo sa osobom koja će Vam biti jako bitna uskoro.

Vodolija

Dobro se osjećate u vezi. Ne morate baš sve reći šta Vam smeta, jer partner možda neće imati razumijevanja. Odnos nije idealan, ali će se popraviti uskoro. Slobodni, danas ste previše posvećeni poslu, pa Vam nije do flerta i veza. Jako ste vrijedni i trudite se da završite sve što ste započeli prošle nedjelje. Osjetljivi ste i napeti.

Ribe

Avantura je izvjesna. Neka osoba sa kojom ste imali prijateljski odnos možda želi nešto više. Danas Vam je rasuta pažnja i teško Vam je da radite. Fokusirajte se da biste sve odradili kako treba. Moguć je problem sa cirkulacijom. Pod stresom ste zbog previše obaveza.

Izvor: mondo.rs