Horoskop

Dnevni horoskop za 19. 11. 2017.

894views

Ovan

Odlično se osjećate. Posvetite se zabavi i prijateljima. Možete ići na kraći put. Mjesec je u znaku Strijelca i donosi Vam želju za putovanjima. Iskoristite dobre aspekte.

Bik

Ako ste planirali neku kupovinu, sada je vrijeme za to. Ne pozajmljujte novac drugima. Pazite na troškove i budite umjereni u kupovini.

Blizanci

Previše pričate drugima o svemu što ste isplanirali. Partnerski odnosi su odlični, bilo da se radi o poslovnim partnerima, ili o vašoj emotivnoj vezi sa nekom osobom.

Rak

Moguć priliv novca. Danas ćete dobiti pohvale za svoj rad. Imaćete previše obaveza i najbitnija je organizacija.

Lav

Odlično se osjećate danas. Imate višak energije. Bilo bi dobro da ovu nedjelju iskoristite za zabavu, a ne za  posao. Ugodite sebi, ne morate stalno raditi.

Djevica

Nemate dovoljno energije. Bilo bi dobro da se usredsredite na završavanje započetih zadataka. Ne forsirajte sebe da radite previše. Danas ste pomalo osjetljivi i napeti.

Vaga

Pričljiviji ste nego inače. Sve Vam ide od ruke. Ako imate priliku za kraći put, iskoristite je.  Moguća su neka nova poznanstva koja Vam mogu biti od koristi.

Škorpija

Danas je sjajan dan za novac.Vrijedni ste i agilni. Ne uključujte emocije previše u posao. Hranite se zdravije.

Strijelac

Odlično ste raspoloženi. Posvetite više vremena sebi i svom fizičkom izgledu. Nekad se opteretite drugim obavezama, pa zaboravite na sebe. To nije dobro, uvedite promjene.

Jarac

Organizujte se malo  bolje. Nađite više vremena za porodicu. Brinite više o sebi. Mogući su problemi sa leđima i pritiskom. Imate dosta briga, ali sve je lako rješivo danas.

Vodolija

Drugi ljudi će  biti od pomoći danas. Idelan je dan za druženje, zabavu i izlaske, zato ne odbijajte poziv za tako nešto.

Ribe

Platite račune na vrijeme. Potrudite se da se fokusirate na posao iako Vam to može biti teško. Neka ženska osoba Vas može izbaciti iz takta, ne reagujte na provokacije.

Izvor: mondo.rs