Horoskop

Dnevni horoskop za 19. 12. 2017.

748views

Ovan

Pravite kompromise na poslu. Nemojte biti tvrdoglavi. Imaćete pomoć od neke ženske osobe. Pomalo ste napeti jer sve ide sporije nego inače.

Bik

Danas niste raspoloženi za rad. Bavite se sportom, nekom fizičkom aktivnošću. Skloni ste flertu. Ako ste u vezi, izdvojite više vremena za partnera.

Blizanci

Budite praktični danas. Napeti ste zbog novčane situacije. Posao Vam je danas na prvom mjestu. Razmislite o nekim idejama koje ste pre htjeli da ostvarite, pa porazgovarajte sa saradnicima o nekim novinama. Tako je moguć napredak.

Rak

Danas bi trebalo da se posvetite partneru, da ne zapostavljate privatni život zbog posla. Odličan je dan za saradnju. Nemojte da se nervirate ako ne ide sve tako brzo kako Vi želite.

Lav

Drugi ljudi će Vam biti od pomoći u poslu. Potrudite se da sve dobro isplanirate. Pazite na rokove, moguće su greške u radu.

Djevica

Odnos sa partnerom je odličan, provedite vrijeme sa partnerom. Slobodni, može se pojaviti neka osoba iz prošlosti. Danas se okrenite zdravijem načinu života. Jačajte imunitet.

Vaga

Ne zapostavljajte drage ljude i ne raspravljajte se sa nekim bliskim osobama ako ste napeti. Bolje izađite iz kuće, provedite vrijeme u prirodi. Mogući su problemi sa leđima, kolenima.

Škorpija

Pričljivi ste. Svi su ljubazni prema Vama danas. Izvjestan je kraći put, to je možda nešto što ste odavno planirali. Svakako, ako ne želite da idete negdje van grada, posjetite prijatelje ili rodbinu.

Strijelac

Danas je izvestan priliv novca. Vaš trud će biti nagrađen. Dobar je dan za nove početke i dogovore. Ne prejedajte se jer su mogući problemi sa varenjem.

Jarac

Danas je dan za ulepšavanje. Možete da kupite neku kozmetiku ili neki neki komad odjeće koji ste odavno željeli. Napeti ste.

Vodolija

Nemate dovoljno energije za sve što ste isplanirali. Odredite prioritete. Dobar je dan za završavanje obaveza. Posvetite se sebi, nemojte previše da ugađate drugima.

Ribe

Danas nemojte da zapostavljate prijatelje. Potrudite se da se usmjerite na zabavu. Nemojte da se preforsirate jer ćete biti nervozniji nego inače.

Izvor: mondo.rs