Horoskop

Dnevni horoskop za 23. 1. 2017.

823views

Ovan

Jako ste komunikativni. Moguć je neki put. Danas je moguć priliv novca, ali od Vas sve zavisi. Ne oslanjajte se previše na druge.

Bik

Naspavajte se dobro. Danas je dan za uživanje. Pripremite se za cijelu nedjelju tako što ćete se bolje organizovati. Završite započete poslove od prošle nedjelje.

Blizanci

Možete dobiti pohvale od saradnika i nadređenog. Jako ste vrijedni i sve Vam danas ide od ruke. Imate dosta ideja i kreativni ste. Nemojte samo zadati sebi previše obaveza koje ne možete da odradite.

Rak

Možete očekivati neki priliv novca. Posvećeni ste poslu. Danas se nemojte preforsirati jer je moguć stres i glavobolja zbog previše obaveza.

Lav

Bilo kakvo putovanje je jako dobra stvar. Idite do grada i vidite se sa prijateljima. Što se tiče ljubavi, skloni ste flertu. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom.

Djevica

Budite pažljivi na poslu. Potrudite se da date sve od sebe da se ne nervirate oko nekih ženskih osoba. Ne nervirajte se oko toga šta drugi ljudi kažu. Mogući su iznenadni troškovi u kući.

Vaga

Dosta vremena ćete provoditi kod kuće, ali biste mogli da posvetite više vremena voljenoj osobi. Danas je dan za kompromise i dogovore. Očekujte pomoć prijatelja u vezi sa problemima koje imate.

Škorpija

Pripazite na dokumenta i ključeve, moguć je gubitak istih. Ne nervirajte se zbog posla. Moguća glavobolja.

Strijelac

Danas ste raspoloženi za zabavu i opuštanje. Ne nervirajte se ako ne ide sve kako ste zamislili. Idite na kraći put ako imate priliku. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta Vam može ponuditi neku dobru priliku za saradnju.

Jarac

Danas bi trebalo da provedte više vremena kod kuće. Meditirajte, relaksirajte se, opustite se. Ne bi trebalo da trošite energiju na negativne osobe iz Vašeg okruženja.

Vodolija

Komunikativni ste i lijepo raspoloženi. Ako Vam se ide na neki put, ne odlažite ga. Ne propuštajte dobre prilike koje Vam se pružaju. Danas je dobar dan za kupovinu telefona, sređivanje automobila ili kompjutera.

Ribe

Budite staloženi i ne donosite odluke naglo. Na poslu će sve biti u redu ako odlučite da prećutite neke stvari koje Vam smetaju kod kolega, gledajte svoja posla, to je najbolje. Ako Vas neko nervira recite šta Vas muči, biće Vam lakše. Ne zadržavajte bijes u sebi.

Izvor:mondo.rs