Paparazzo

Milica Pavlović otišla na Tajland, evo sa kim će tamo uživati i šta će sve probati!

milica

1kviews
advertising banner
Milica Pavlović otišla je na zasluženi odmor, a novinari su sa popularnom pevačicom proćaskali na aerodromu “Nikola Tesla”

Milica Pavlović se kao i mnoge javne ličnosti na izmaku ovog januara uputila u neke egzotične i toplije krajeve. Popularna pjevačica izabrala je Tajland, a tamo će u narednom periodu uživati sa najboljom drugaricom iz Švajcarske, sa kojom putuje već godinama.

Sa Milicom smo proćaskali na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” prije nego što je odletjela za Tajland, a kao i uvijek bila je odlično raspoložena.

– Mlade smo, nemamo partnere, može nam se, što bi rekli stariji ljudi… I želim da iskoristim tu svoju mladalačku slobodu, a dosta kolega mi je reklo da je Tajland izvanredna lokacija i da moram da posjetim to mjesto, pa, eto da vidim – objašnjava Milica svoju odluku da ode baš na ovo ostrvo.

Milica je već isplanirala brojne aktivnosti tokom boravka na Tajlandu, a rado je saslušala i preporuke bliskih ljudi, pa tako i svoje dugogodišnje prijateljice.

 Rekla mi je da moram da posjetim jedno ostrvo na kojem se možete družiti sa majmunima(smijeh)… Tako da, evo, radujem se druženju sa majmunima, zaista – šali se Milica, opuštena kao i uvijek, ali i vidno uzbuđena zbog odlaska i prvenstveno odmora.

Izvor:telegraf.rs