Horoskop

Dnevni horoskop za 24. 12. 2017.

796views

Ovan

Moguće je novo iskustvo sa osobom sa kojom ste se prije družili ili ste iz istog društva. Budite otvoreni za nova iskustva. Moguć je flert ili tajna veza. Donesite brzo odluke vezane za posao. Nemojte samo da odrađujete obaveze, već se malo više posvetite poslu.

Bik

Partner je komunikativan i danas ćete sigurno uživati u vezi. Posvetite se vezi, ali provedite vrijeme i sa prijateljima. Ne dozvolite da odnos upadne u kolotečinu.  Danas biste se radije družili sa prijateljima, nego što biste radili. Ako imate nešto što je hitno, odradite to prvenstveno.

Blizanci

Posvetite više vremena osobi sa kojom se osjećate jako prijatno. Idite do kina. Nemate volju za radom, danas biste najradije odmarali. Moguća glavobolja i problemi sa spavanjem.

Rak

Danas nećete imati  probleme sa partnerom, samo uživajte i opustite se.  Slobodni, nemojte na brzinu da ulazite u vezu sa osobom koju ste tek upoznali. Nije dobar dan za promjene na poslu, ali to ne znači da ne možete nešto da planirate. Nije dan za nove početke.

Lav

Niste dovoljno motivisani  da se posvetite partneru. Potrebna Vam je volja i vrijeme, koje trenutno nemate. Posvećeni ste poslu. Ne nervirajte se ako ne ide baš sve kako ste zamislili. Bitno je da se nešto dešava. Ne funkcionišete baš najbolje sa saradnicima, pokušajte da napravite kompromis.

Djevica

Romantični ste. Mjesec je u polju partnerstava i veza. Uživajte sa partnerom danas. Danas je dan za saradnju sa drugima. Ne morate biti previš otvoreni prema drugima, zadržite neke informacije za sebe. Bitno je da ostvarite plan za danas.

Vaga

Odlično se osjećate danas. Preko posla možete da upoznate neku novu i misterioznu osobu koja će privući Vašu pažnju. Očekujte pomoć neke ženske osobe. Nemojte previše da verujete drugima. Budite malo diskretniji.

Škorpija

Posvetite se više partneru. Mjesec je u polju veza pa podržava ljubav. Ako niste u vezi, moguće je da će Vam se neka osoba dopasti. Ne libite se da joj priđete i da se upoznate. Danas nemate fokus pa odradite samo ono što je najbitnije.  Odmarajte ove nedelje malo više.

Strijelac

Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Uživajte u privatnosti doma. Ne mora uvek nešto da se dešava.  Posvetite se malo više poslu. Budite profesionalniji i ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza ili problema koje možete imati.

Jarac

Komunikacija sa partnerom može da se poboljša. Bilo bi dobro da pričate o planovima koje možete da ostvarite tokom vikenda. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa saradnicima. Ne budite previše otvoreni prema drugima, nisu svi iskreni kao Vi.

Vodolija

Danas je dan za ljubav. Idite do grada, ne odbijajte pozive za zabavu. Moguće je neko poznanstvo koje će biti značajno. Imate previše posla, ali će priliv novca biti očekivan. Pazite da se ne preforsirate.

Ribe

Svi Vam izlaze u susret i lako ćete odraditi sve poslove koje imate uz pomoć prijatelja. Drugi su predusretljivi i prijatni prema Vama. Ovo je jedan od uspješnih dana kada sve završavate brzo. Romantičniji ste nego inače.

Izvor: mondo.rs