Horoskop

Dnevni horoskop za 26. 12. 2017.

799views

Ovan

Partner može biti od velike pomoći danas. Nemojte da zadržavate probleme u sebi. Danas je dan za zabavu. Uživajte i opustite se, moguće je neko novo poznanstvo. Nemojte dozvoliti da neko drugi preuzme zasluge za ono što ste Vi uradili.

Bik

Potrudite se više oko voljene osobe. Ako ste slobodni, i dalje je aktivno polje nježnosti, romantike i senzibilnosti, pa je idealan dan za neki sastanak. Bilo bi dobro da se zbog posla fokusirate jer Vam je danas rasuta pažnja i nemate plan za rad.

Blizanci

Ako ste zauzeti, možda nećete imati danas idealan odnos sa partnerom, ali se postavite kao prijatelj i biće bolje. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Posvetite se poslu. Imate višak energije.

Rak

Danas je dan za ozbiljne razgovore. Idite na večeru ili piće sa partnerom, ali ako njemu nije do nekih bitnih priča, ne opterećujte ga. Danas ste prilično rasejani i neorganizovani, ali potrudite se da uradite sve na vrijeme.

Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od ishitrenih reakcija. Nema potrebe da se nervirate oko nekih stvari koje ne možete da promijenite u vezi. Posvetite više pažnje pozitivnim ljudima sa kojima sarađujete. Pravite kompromise.

Djevica

Zauzeti, otvoreno recite partneru šta Vam smeta. Slobodni, budite otvoreni za nova iskustva. Dovedite zadatke do kraja na radnom mjestu. Ovaj utorak nije dan za nove početke. Prilično ste napeti, pa to može da bude uzrok nesanice.

Vaga

Budite podrška partneru u vezi sa nekim planovima i idejama koje ima. To će učvrstiti Vaš odnos. Danas imate previše obaveza i možete raditi više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno važno sada, jedino tako ćete kvalitetno završiti obaveze.

Škorpija

Danas je bitno da nađete više vremena za ljubav. Što se bolje organizujete, više ćete vremena imati za partnera. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na radnom mjestu. Budite vrijedni i odgovorni.

Strijelac

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje. Danas ste jako romantični i to je prilično neobično za Vas. Mjesec u polju veza donosi senzualnost u Vaš život. Moguć je priliv novca.

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo. Budite otvoreniji u vezi. Bilo bi dobro da sve odradite na vrijeme. Od toga će Vam zavisi cijela ova nedjelja. Ne zapostavljajte posao zbog privatnog života.

Vodolija

Danas ste komunikativni i partneru upućujete dosta komplimenata. To će poboljšati odnos. Potrudite se da budete ljubazni i prema saradnicima. Pravite kompromise.

Ribe

Imate previše obaveza, ali nađite malo vremena za prijatelje i izlaske. Neka osoba sa kojom radite Vas može iznervirati na poslu jer je manje sklona saradnji. Dajte ipak sve od sebe da biste sve završili na vrijeme.

Izvor: mondo.rs