Horoskop

Dnevni horoskop za 27. 1. 2018.

830views
advertising banner

Ovan

Ako ste budete potrudili malo više na poslu danas, to će biti prilično dobro za Vas. Očekujte napredak. Radite nešto što Vam prija, bavite se hobijem ili pogledajte seriju ili film da ne biste bili nervozni.

Bik

Imajte razumijevanja za partnera, ako ste zauzeti. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada odavno. Danas je dobar dan za učenje, usavršavanje ili neki kraći put.

Blizanci

Brinete dosta o novčanoj situaciji. Kupite sebi neki komad odjeće ili nešto što odavno planirate, samo nemojte trošiti previše novca. Budite umjereniji. Kolege na poslu su sklone saradnji.

Rak

Moguće su promjene na poslu. Ako postoji šansa za promjenu radnog mjesta iskoristite je. Izbjegavajte brzu hranu.

Lav

Odradite sve obaveze na vrijeme. Možete potražiti pomoć od drugih ljudi, ako ne možete sve da postignete sami. Morate biti temeljni na poslu, pazite na detalje.

Djevica

Imate dosta obaveza danas, ali ne zapostavljajte društveni život. Novo poznanstvo preko prijatelja je moguće. Zauzeti, danas ćete uživati u vezi.

Vaga

Možete opet sarađivati sa osobom sa kojom ste već radili. Iskoristite šansu za napredak. Danas kritiku na poslu ne primajte previše lično. Ubrzajte se, jer ako budete spori nećete stići sve na vrijeme.

Škorpija

Danas je dan za kompromise na poslu. Udovoljite sebi i ne propuštajte priliku za uživanje. Vježbajte, vodite računa o svom izgledu više, promenite neke loše navike koje imate.

Strijelac

Izuzetno Vam je bitan društveni život, pa nađite makar malo vremena u toku dana za druženje sa prijateljima. Danas ćete biti napeti zbog posla, ne ide Vam sve baš kako ste zamislili. Organizujte se bolje.

Jarac

Moguća je avantura ili flert, ali pazite šta radite ako ste zauzeti. Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o tome šta će drugi ljudi reći o Vama.

Vodolija

Spremni ste za nove zadatke i obaveze. Orni ste za rad. Nemojte otaljavati posao, budite detaljni. Imajte strpljenja za partnera.

Ribe

Ne prigovarajte partneru zbog sitnica. Imajte više strpljenja. Slobodni, idite do grada sa prijateljima večeras. Danas nije dan nove početke na poslu ili dogovore, odložite to za neki dan poslije vikenda.

Izvor:mondo.rs