Horoskop

Dnevni horoskop za 27. 12. 2017.

horokop

781views

Ovan

Danas je dobar dan za putovanje i moguće poznanstvo. Iskoristite dobre aspekte. Družite se više.

Bik

Prilično ste energični. Prija Vam da provodite vrijeme sa partnerom. Situacija nije zategnuta, nego preovladavaju strasti. Dobar je dan za romantiku.

Blizanci

Ako ste planirali neku kupovinu, sada je vrijeme za to. Ne pozajmljujte novac drugima. Pazite na troškove i budite umjereni u kupovini.

Rak

Posvetite se partneru. Slobodni, flertujete sa dosta osoba, odlučite se koja Vam se najviše dopada jer biste mogli sebe da dovedete u neprijatnu situaciju.

Lav

Previše pričate drugima o svemu što ste isplanirali. Polje saradnje je aktivirano danas, pa bi trebalo da razmislite sa kim biste mogli da dobro poslujete.

Djevica

Poznanstvo preko posla je izvjesno. Čuvajte svoju vezu ako ste zauzeti. Moguća je glavobolja.

Vaga

Strastveni ste i danas. Ipak, neka Vam fokus ostane na poslu. Moguć je priliv novca. Danas ćete dobiti pohvale za svoj rad.

Škorpija

Imaćete previše obaveza i najbitnija je organizacija. Energični ste i dobro raspoloženi.

Strijelac

Danas je dobar dan za putovanje. Makar idite sa partnerom na neko novo mjesto, prijaće Vam promjena.

Jarac

Neka osoba koju upoznate na nekom putovanju Vam se može svidjeti. Bilo bi dobro da ovu nedjelju iskoristite za zabavu, a ne za posao. Ugodite sebi, ne morate stalno da radite.

Vodolija

Nervozni ste i nervozu možete prebaciti na partnera. Bilo bi dobro da se usredsredite na završavanje započetih zadataka.

Ribe

Nervozni ste danas. Potrudite se da se ne zamarate previše. Danas je dan za završavanje obaveza, a ne za započinjanje bilo kakvog posla.

Izvor: mondo.rs