Horoskop

Dnevni horoskop za 29. 1. 2018.

1.1kviews
advertising banner

Ovan

Ovog ponedeljka se osjećate prilično dobro. Imate dosta energije. Danas Vam sve ide kako ste zamislili.

Bik

Nervozni ste. Ne dopada Vam se što niko ne cijeni dovoljno Vaš trud i zalaganje, ni na poslu, ni u ljubavi. Nije dobar dan za šoping ili neke povećane troškove.

Blizanci

Komunikativni ste, ali rasijani.  Nemojte da budete tvrdoglavi i nemojte da čekate da neko drugi  reši Vaše probleme. Platite račune na vrijeme i ne pozajmljujte novac od drugih.

Rak

Danas imate dosta obaveza. Dobro ste raspoloženi i spremni ste za rad. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego  što možete da odradite. Ne morate nikome da se dokazujete, držite se plana rada.

Lav

Odlično ste raspoloženi danas. Nemate baš mnogo elana za rad, ali ćete svakako biti efikasni. Potrudite se da se fokusirate na druženje sa prijateljima poslije posla.

Djevica

Najbolje bi  bilo da popričate sa članovima porodice o problemima koje treba riješiti.  Posao Vam ide od ruke. Malo više odmarajte popodne i bićete  manje nervozni.

Vaga

Potrudite se da budete prijatni prema kolegama, pa čak i ako nemate dobar odnos sa svima. Danas biste mogli više vremena da provedete u prirodi ili da idete na neko kraće putovanje. Dobro ste raspoloženi.

Škorpija

Danas je dobar dan za posao i zaradu. Budite vrijedni i odgovorni. Previše ste osjetljivi na kritiku. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza.

Strijelac

I danas ste dobro raspoloženi. Budite optimistični i gledajte da ne trošite energiju na ljude koji Vam nisu bitni i  koje ne poznajete dovoljno dobro. Provedite više vremena  kod kuće, to će Vam prijati.

Jarac

Umorni ste i niste raspoloženi za rad. Danas je dobar dan za kompromise. Odmarajte više poslije posla.

Vodolija

Imate previše obaveza, ne znate odakle da počnete. Potrudite se da ne budete toliko napeti. Pokušajte da da nađete zajednički jezik sa kolegama i da napravite kompromis.

Ribe

Dajte sve od sebe da se usmjerite na hitne stavke na poslu. Nemojte da otaljavate posao, nego dajte sve od sebe da sve odradite na vrijeme. Bavite se sportom, hobijem, izađite do grada sa prijateljima… Dobar je dan za zabavu i relaksaciju.

Izvor: mondo.rs